söndag 19 februari 2012

Long time no see


Det är verkligen döläge här på bloggen. Sorry! Bloggen har inte högsta prio när det är så mycket runt omkring. Tänk, det närmar sig mars och jag fattar inte var den här månaden tog vägen? Dags att ta upp pellisarna nu och få dem att vakna till liv. Det är alltid lika kul att se om de har lyckats överleva vintern :)Kanske lika bra att få det gjort på en gång ;).
Hoppas ni har det bra!
Stor KRAM
Jenny

9 kommentarer:

 1. Hej!
  Kul att se ett livstecken :-)
  Hoppas att du mår gott!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Det är just vad jag pysslat med idag, planterat om dem och gett dem lite kärlek så får vi se;) Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Jenny!!

  Ja, tänk att snart är mars här och sedan bär det av med god fart mot ljuvliga, ljusa våren!!
  Så det känns helt rätt att börja pyssla om pelargonerna... Härlig tid vi har framför oss!

  Ha det gott, vännen!
  Kram
  Pi

  SvaraRadera
 4. Hej Jenny!

  Vilken fin bild från kontoret! Jag håller som bäst och fixar till vårt nya arbetsloft :). Det är som alltid lika mysigt att kika in här!

  Stor kram Jes

  SvaraRadera
 5. Jaa du, det är samma hos mig! Inte mycket bloggaktivitet men nyss slog jag till med ett nytt inlägg! :) Ser ljust och fräscht ut på ditt kontor! Ha en bra kommande vecka! Kram

  SvaraRadera
 6. Har saknat dina mysiga inlägg väldigt mycket men såklart är det viktigt att välja och välja bort ibland, det behöver jag bli bättre på;)
  Kram Anna V

  SvaraRadera
 7. Men jag blir glad när du kommer hit, jag njuter av text och vackra bilder.

  Ha det så bra !

  Kramar
  Anci

  SvaraRadera
 8. Det är alltid lika kul att kika in hos dig. Man finner alltid något vackert och inspirerande, antingen i dina bilder eller i dina texter, men oftast i både och.

  Bra att du nämnde pellisarna. Skall nog göra en ansträngning för att få fram mina stackars mårbackor, som står längst in i kallgarderoben. Jag håller både tummar och tår för att de har överlevt, framför allt önskar jag att min vita mårbacka har klarat sig.

  Ha en fin tisdagskväll.
  Kramar Ida

  SvaraRadera
 9. Fint, rent o fräscht! Allt annat än vad mitt "kontor" är. Nä dags att ta tag i det nu :) Tack för påminnelsen om pellisarna... det blir helgens projekt :) KRAM Linda

  SvaraRadera