måndag 11 augusti 2014

Huset, ommöblering och tankar


Nya halldekorationer. Passage mellan kök och hall.
Nu var det länge sedan ni hörde av mig. Det här måste vara något sorts rekord i frånvaro från min sida. Nästan i alla fall. Jag har haft min sista semesterdag och förbereder mig så sakta för att komma tillbaka till den vanliga verkligheten.

Vad har hänt nu då? Ja, för några dagar sedan hade jag kunnat skriva att vi så gott som hade sålt huset och att vår jakt på lägenhet var i full gång, men köparna ångrade sig i sista, sista stund och vi har lagt ut huset till försäljning igen. Så kan det bli. Självklart känns det lite snopet när vi hunnit börja ställa in oss på en flytt men vi fick ställa om oss igen. Så vill ni hjälpa oss får ni gärna tipsa alla som ni tror kan vara intresserade att huset fortfarande är till salu :) <3

Inredningsmässigt har det inte hänt mycket i sommar. Jag har låtit huset se ut som på försäljningsbilderna men efter en hel vår och sommar så tröttnade jag lite härom dagen och insåg att jag bara måste få göra om något här hemma. Så den som kommer på visning nu kanske inte känner igen sig helt i möbleringen från bilderna men det bjuder jag på ;)  Jag var tvungen att passa på när maken var hemma och kunde bära ;) En ommöblering kan göra under för energin i hemmet om den blir rätt. Och nu fick vi en liten kickstart på hösten :)

Den här sommaren har inte blivit som någon annan jag varit med om. Knappt en auktion, mycket få loppisar och en värme som slog alla tidigare rekord (kändes det som). Men jag har hämtat kraft och energi från naturen och den ger en styrka som det är svårt att hitta någon annanstans. Försäljningen har tagit väldigt mycket mer energi än jag trodde, framför allt mentalt, men den har samtidigt också givit massor. För jag är helt överväldigad över den feedback som vi fått om vårt hem och de möjligheter som öppnat sig i och med det här. Det var absolut ingenting jag hade förväntat mig. Livet är verkligen spännande och jag känner mig djupt tacksam.

Så är det här. Mycket har hänt men än visar sig inte riktigt resultaten. Precis som livet kan vara ibland.

Hur har er sommar varit?

Sensommarkramar

Jenny

6 kommentarer:

 1. Men så snopet att dem ångrade sig i sista stund, men som du själv skrev så kan det ju bli så...
  Förstår att det har varit jobbigt, att bara gå och vänta och ingenting händer. Jag skulle ha blivit galen, för när jag har bestämt mig för att göra något så vill jag att det gärna händer på en gång. För det finns inget värre än att bara att gå och vänta.
  Ja,du sommaren har varit varm, mycket varm. Gillar det men ändå inte, blev så jobbigt på natten då man inte kunde sova ordentligt. Men annars så har jag laddat batterierna på små dagsutflykter till Öregrund - finns inget bättre än sol,vatten och fågelskri.
  Ha en fortsatt trevlig vecka!
  Kram Amie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vänta är aldrig kul men jag tror att det har varit bra för mig. Då har jag hunnit landa och bli redo. Jag var nog inte beredd på alla känslor som kom i och med försäljningen. Men, jag tror på att det finns en mening och när tiden är inne kommer vår köpare :)

   Vad härligt det lät! Jag kan bara hålla med. Naturen är fantastisk! Kram Jenny

   Radera
 2. Kan det vara så att huset vill ha er kvar? Kanhända nya möjligheter och chanser väntar bakom det egna krönet? Varför inte? Gräset är inte alltid grönare "på andra sidan staketet"...Är det verkligen lägenhet som ni suktar efter? Hursomhelst, all lycka till er!
  Skorpan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är inte den första som inte får ihop varför vi flyttar. Huset har nog stretat lite, det tror jag absolut, men det kommer få det bra sedan också. Vi har gjort vad vi kan här och är redo för nästa steg. Jag förväntar mig nog inte något grönare, bara något annat. Vi vill helt enkelt uppfylla en annan dröm som vi har och då fungerar det inte att ha huset kvar. Svårare än så är det faktiskt inte. Tack snälla för lyckönskningarna! Kram Jenny

   Radera
 3. ditt hem är en sann plats för vila :-)

  de var inte de rätta köparna, snart sker det ska du se :-)

  må väl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, snälla du! Så tänker jag med. Det finns en mening med allt och allt ordnar sig tids nog. Kram Jenny

   Radera