torsdag 1 september 2016

Köket, ommöblerat och en blandning av sommar och höst

 Jag kan verkligen konsten att bli rastlös ibland. Och helst när jag bor som vi gör nu. Det finns inga projekt att ta tag i ute (eller säga åt maken att ta tag i ;)) och då är det bara inne kvar att jobba på. Alldeles för lite för en kreativ hjärna som min! Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra om jag inte fick hålla på med mitt hem. Förmodligen skulle min hjärna sprängas sönder eller nåt. Det skulle inte bli bra i alla fall. Det är nog tur att maken känner sig rejält taggad för ett nytt projekt nu för jag har så många idéer att förverkliga. Oj oj.
 I brist på hus att ta tag i så har vi möblerat om. Det gamla köksbordet från huset som hängt med i massor av år har fått hitta in där. Även om jag känner att det känns lite väl fyrkantigt med bordet, och ett rundare är att föredra, så känns det rätt bra. Gamla tider liksom. Fast nya.
När man har vitt på väggarna så känns det extra bra att ta in något slitet. Något som kan skapa känsla och mjuka upp rummet en aning. Det är precis vad det här bordet gör. Och eftersom vi inte längre har någon soffa där inne och det inte finns så många textilier i rummet så känns det riktigt skönt att det här bordet har några tygbitar i nederkant. Det värmer också upp.

Det är verkligen en mellanperiod just nu. Pelargonerna är fortfarande superfina i fönstren och höstfärgerna kommer in genom det man tar in utifrån. Det blir lite av en konflikt men är ändå mysigt på något sätt.

Ja, det var väl dagens inlägg. Från vårt kök.

Ha en fin torsdag!

Kram
Jenny


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar