torsdag 3 november 2011

Julen närmar sigHej vänner!

Nu var det länge sedan igen. Jobb och vardag rullar på här. Jag njuter i fulla drag av den snöfria vintern, gud så härligt det är! Jag är ingen vinterfantast så för mig är det lycka för varje snödag vi slipper :) Kanske man borde flytta söder ut? ;)


Annars är jag ganska kluven vad det gäller julen. Vårt hem liknar mest någon blandning av jul och vår just nu. När man jobbar i butik blir det mycket julfix men än har det inte riktigt smittat av sig hemma. Tänk att det är faktiskt snart bara tre veckor till advent! Jag har inte bestämt mig än vilken styling det blir här hemma i jul men det lutar åt rött och vitt i år, med massor av grönt i form av ris och sånt. Härligt!:)


Jag föll för en härlig vimpel som ingår i Linas eget märke du Nord. Den ska absolut införskaffas och sättas upp i mitt kök eller matrum. Det blir så fint med jute och linne när man använder rött och vitt tycker jag. 


Nä, dags för Jenny att sätta fart med annat. 

Tack vänner för att ni tittar in här trots dålig uppdatering. Ni är underbara! 

KRAM
Jenny

15 kommentarer:

 1. Älskar tiden innan jul..att få njuta av att vänta på julen och mysa med pynt, granris och glögg m.m. Jag älskar ju även snön så jag längtar efter den för det blir så ljust och fint när den kommer!
  Den där vimpeln såg jag i butiken oxå och den var verkligen superfin!
  Ha det! kram :)

  SvaraRadera
 2. Hi Jenny, nice photo ! I agree with you about the weather...our last 2 winters were so bitter I wanted to hibernate !! however I do love Christmas !
  Gail x

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker vimpel. Jag ska också ha tradionellt rött till jul, kan inte vara utan den färgen trots att jag försökt ha en helvit jul, det kändes inte riktigt rätt. Så fint det blev i ert gästrum med det rutiga tyget, och sänghimlen, ser helt underbart ut. Kramen Paula

  SvaraRadera
 4. Bästa tiden med jul är före själva julen. Att få plocka och pyssla och mysa till det. Nästan så jag tycker 1 advent är mysigast :)
  Här kommer det att blir mer röda inslag än vad jag haft de senaste jularna
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Jag gillar snön, men eftersom jag kommit in i ett riktigt flyt med min löpning, så får den gärna vänta ett tag till!:)
  Fin girlang!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vimpeln är så fin!!! Önskar dig en fin helg. Kram Johanna

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!!
  Skrattar lite över att du tycks inte vänta på vintern medan jag gör det.. :) Älskar vintern den bara är så mysig och allt blir så vackert med ett vitt snötäcke på!! :)

  Skall genast kolla vimpeln, tack för tipset!
  Jag tror att min jul i år blir en vit bas med röda inslag och lite sedan grått! Samt en del hjärtan...Men vi får se!! :)

  Önskar dig en fin och skön helg!
  Kram
  Pi

  SvaraRadera
 8. Å vilken fin vimpel. VILL HA!!
  Ja hemma hos mig är det sommar oxå... har inte hunnit uppfattat att det är höst än å har inte haft nån riktig höstkänsla förrän nu.... och nu är det ju lika bra att vänta tills julstassen ska på :) KRAM Linda

  SvaraRadera
 9. Självklart kommer vi tillbaka till en så fin och inspirerande blogg !
  Jag gillar vimplarna.

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 10. Hallå där, vitt, rött o grönt, klassiska men vackra julfärger! Fin flaggvimpel du gjort också, menjag minns ännu julreportaget i Härligt Hemma, var det va?, så vackert och det stsck ut lite på ett underbart sätt när du hade såna klassiska julgirlanger i taket, bara så hemtrevligt och läckert!!! Vilken gomisse du har där nedan och ert gästrum, kors va vackert, ni kan ju ta hyra där=) Jaså, du jobbar i butik nu, spännade, är det ngn butik med inredning?? Mari.

  SvaraRadera
 11. Ha, ha, detta liknar närmast chattfart=) Jaha, du är där, pendlar du dagligen då? Det är ju en bit? Kul butik, de har så mycket fint, jag har ju bara ett ytligt samarbete då och då som du sett=) Men jobbar extra på Gruvgatan 13 vid tillfälle, ett sånt extrajobb är guld värt om man har ngt helt motsatt på sidan om... Njut! Mari.

  SvaraRadera
 12. Vimplarna är jättefina, även om jag föredrar lite mer färg. =D

  Ha en skön vecka,
  Kram/Sara

  SvaraRadera
 13. Men heeeeej! Jaha, nu har jag minsann att göra. Läsa igenom alla dina gamla blogginlägg. Jag läste din blogg förr och saknade den mycket när den försvann. Men nu finns den igen utan att jag har vetat om det. Härligt! Jag älskar snö, tycker det blir så vackert när den kommer, snökaos vill jag däremot inte ha, det ska vara måtta på det hela. Och vad mysigt att få adventspynta :)

  Stor kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 14. Vilken fin header du gjort! :) I like! Kram

  SvaraRadera
 15. Hej!
  gillar din fina vimpel!

  kram Jenny

  SvaraRadera