tisdag 22 november 2011

Lyssna inåt

Goa vänner!

Var tar veckorna vägen? Det känns som om de rusar på rejält, helst när jag tittar hur glest det är mellan inläggen ;) Det är helt enkelt lite mycket just nu. 

Det har hänt vid flera tillfällen nyligen att jag har sett på ett program eller hört någon prata på radion om hur viktigt det är att lyssna inåt. Följa sin egen röst. Tro på vad den sägerHa hjärtinventering. Ja, jag kallar det så, det stämmer så himla bra tycker jag. Det är i den trakten som svaren finns inbillar jag mig. Jag har dock fått en insikt. Jagar man så hittar man ingenting. Saker ska komma till en för att det ska bli bra. Det gäller allt skapande och svar. Vem har inte "letat" den rätte? Inte kom han då man letade i alla fall :) Nä, min erfarenhet säger mig att det gäller att öppna sitt hjärta för nya saker, ta emot det som kommer och när man minst anar det, så överraskar livet. Och en sak är säker. Det blir aldrig som man har tänkt sig. Det kanske är bra ändå, för ibland har i alla fall jag en tendens att inte se det bästa alternativet för mig själv. De gånger jag tänker för mycket. 

Öppna hjärtat, önska, ta emot och sist men inte minst. Go with the flow.

Ha en fortsatt fin vecka och en mysig första advent. Tusen tack för era kommentarer och att ni tittar in här. Ni är underbara!


Kram
Jenny8 kommentarer:

 1. Så fina och tänkvärda ord du delar med dig av här....att lyssna inåt är så tänkvärt! Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Så klokt så klokt! Instämmer helt och hållet!

  Ibland behöver vi en påminnelse om detta när livet rusar på alltför fort!

  Kram Miriam

  SvaraRadera
 3. Låter som en klok väg att gå!
  Här är det också mycket, många aktiviteter, barnens födelsedagar plus att jag drog igång projekt förråd/arbetsrum med kaos som följd. Hoppas att vi börjat få ordning i helgen.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nu gör jag ett nytt försök och ser om det går att kommentera..har gjort d 4 ggr nu och det funkar inte.. :(

  Var tvungen att skriva som anonoym..mitt konto funkar inte hos dig konstigt nog..men jag kommenterade på annan blogg nyss och det gick ju.. /designe

  SvaraRadera
 5. Ja det är verkligen sant det du skriver! Jag hoppas verkligen lära mig det nån gång så man slipper gå på nitar hela tiden. NU måste jag börja! Kram :)

  SvaraRadera
 6. Så sanna ord! :) KRAM Linda

  SvaraRadera
 7. yes so true !! have a lovely weekend ! Gail x

  SvaraRadera
 8. Vi kommer för att du har en fantastisk blogg !
  Varför är det så svårt att vara öppen, lyssna och bara vara ???

  Hoppas att du få en underbar helg !

  Kram
  Anci

  SvaraRadera