måndag 19 november 2012

Stämningsfullt

Hallå vänner!

Hur ni det i novembermörkret?

Själv försöker jag njuta av de dagar som solen skiner och frosten ligger vit. Allt känns vackert och rofyllt. Som gjort för reflektion och för att kunna ta emot insikterna.

Köket är färdigt men inte färdigpiffat. Nu återstår en sista touch med lite vintergrönt och detaljer som behöver grävas upp från vinden :) Kul! 

Jag hittade en sådan fin version av Swedish house maffias låt "Don´t you worry child" som jag blivit så kär i. Lite magi en måndag. Vi har alla det vi behöver inombords och resten får vi hjälp med. Vi behöver bara ha tillit och ta emot. Men ibland är det bara skönt att höra någon säga det. Dont you worry.

Kram 

Jenny


6 kommentarer:

 1. Tack, du säger precis det jag behöver höra idag !!

  Varma Kramar
  Anci

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset, den var otroligt vacker!
  Ha det fint och njut av tända ljus i detta höstmörker!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Spännande att få se ditt kök så småningom. Tack för låttipset. Har inte hört den förut, men den är ju helt underbar:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Gillar den låten mer och mer!
  Känner mer och mer att jag följer mitt hjärta och att det jag vill kommer till mig. Feng shui fascinerar mig mycket och har lärt mig att släppa saker och även "styra" mitt liv. Lät nog lite flummigt det där, men jag tror att du förstår vad jag menar!:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad fin den var!! Hoppas du har det bra! Nyfiken på ert kök! Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar version, tack för det! Satt och njöt, skall precis stänga av datorn och gå i säng, det var en fin avslutning på denna dag!

  SvaraRadera