onsdag 5 december 2012

Köket och undersökning


Hej finingar!

Nu har det gått ett tag sedan igen. Köksprojektet blev lite utdraget. Inspirationen tröt och jag kände inte riktigt hur jag ville ha det där inne. Men nu är det färdigkänt ;) Så här blev det i år. Enkelt och med lite rött. Som vanligt kan man säga ;) Jag har oerhört svårt att inte ha rött på jul. I år blev det rutigt också vilket jag älskar så mycket. Något klassiskt som jag aldrig tröttnar på.
Mycket är sig likt i köket men golvet har fått rutor och jag är helnöjd med det. Det ger en sådan gammeldags känsla tycker jag.

Som ni ser har jag en liten undersökning igång just nu eftersom jag jobbar med ett litet marknadsföringsprojekt. Svara gärna om ni vill så blir jag superglad! :) Ni är helt anonyma så klart. 

Hoppas ni har haft en skön start på december. Den här månaden har ju en förmåga att vara lite hektisk men glöm inte balansen mina vänner! Jag har blivit påmind än en gång hur viktig den är. Både i hemmet och i livet.

Sköt om er så länge!

Kram

Jenny
 

7 kommentarer:

 1. Jag vill också ha rött till jul.
  Mysigt det ser ut i ert kök.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så ljuvligt fint!! Jag vill också ha lite rött till jul. Det brukar smyga sig in mer och mer ju närmare jul jag kommer, och på julafton är det helt lagom, lite röda detaljer här och där. Sen efter julhelgen slänger jag bort alla röda detaljer och har det andra kvar. ;)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej vilka fina bilder! Har njutit här en stund kram Nina

  SvaraRadera
 4. Jättefint i köket! Ha en fortsatt bra torsdag :-) Kram

  SvaraRadera
 5. Sara Rubensson6 december 2012 18:07

  Vad fint ni har det! Stor kram och god adventstid till er båda.

  SvaraRadera
 6. Hej! Såå himla fint och juligt ni gjort! Superfint med rutigt golv OCH rutiga tyger med rött! :)..och träbordet som bryter av mot det ljusa golvet! Var in och kikade här igår och skulle skriva kommentar men det kom annat emellan..du vet.. :) Äntligen snö, är så fint nu!
  Nu måste jag "jula" till det lite jag med! Tack snälla för din kommentar hos mig! Blev jätteglad! Ha en trevlig helg! Kram :)

  SvaraRadera
 7. Vad lugnt och fint det ser ut. Här har vi plockat fram tomtar så det blev lite för mycket för min smak, men de åker tillbaks till skrubben om två veckor.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera