måndag 7 januari 2013

God fortsättning

Så var 2013 här. God fortsättning fina vänner! Hoppas att julen och nyåret blev ett bra slut på året. Som ni ser är julen här hemma puts väck redan. I år blev den rekordkort och det kändes helt rätt. Jag var aldrig sugen på jul i år egentligen.

Jag tycker det känns skönt att kliva över på ett nytt tomt blad igen. Ett helt härligt år framför oss. Ingen vet vad vi kommer att fylla det med. Självklart har jag en massa önskningar och jag brukar göra en ceremoni på nyårsafton för att lämna sådant som jag inte längre vill ha eller behöver, och visa tydligt vilka mina önskningar är för kommande år är. Ett sorts bokslut.

Fjolåret var ett väldigt annorlunda år där mycket handlade om att lära mig saker, släppa taget och tänka i nya banor. Insikterna har stått på rad, jag har nog aldrig fått så många på ett år förut. Det är helt klart att livet vill kasta in mig på nya vägar och jag har ingen aning om vart det slutar. Lite spännande är det. Samtidigt har jag ännu en gång insett hur lyckligt lottad jag är och jag är otroligt tacksam för allt jag har fått. Därför har jag i år bestämt mig för att hjälpa minst en person som verkligen behöver det, på ett eller annat sätt. Det är dags att betala tillbaka. Jag har alltid känt att när jag har behövt det så har hjälpen dykt upp, och i år ska jag vara en sådan hjälpande hand för någon person. Jag ler när jag tänker på det!
Jag tror och hoppas att 2013 kommer att bli ett bra år. Framför allt tror jag att allt är precis som det ska vara och att vi hamnar på de vägar som vi ska gå. Det gäller bara att våga följa dem.

Kram

Jenny


 

8 kommentarer:

 1. Här finns bara ljusstakarna kvar nu, det andra är bortplockat. Kände inte heller någon riktig julkänsla i år.
  Känner att jag börjar byta väg här i livet jag också. Små steg är tagna och det känns riktigt bra. Nya arbetsuppgifter kanske kan leda till något nytt, vem vet!:)
  Riktigt fin header du gjort!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det låter verkligen som att du har tänkt på allt och att ditt år kommer bli toppen. Själv har jag lite tvärtom i tankarna, jag måste tänka på mig själv då jag alltid tänker på andra i första hand. Tillslut säger kroppen ifrån. Men det är ur att vi är olika och kan hjälpa varandra hela tiden.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Vad härligt du tänker! Att hjälpa andra är att ge sin egen själ något! Och vilken fin bild!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Det är så längesedan jag kikade in här hos dig, och så gör jag det och möts av dessa fina rader och din värme, underbart!! Jag har sagt det förr, du har hjälpt mig en gång för flera år sedan, med ett svar du gav på en fråga jag hade. Det glömmer jag aldrig. Önskar dig ett fint 2013!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Mycket fint och tänkvärt, det ska jag också göra! Önskar dig en god fortsättning på 2013!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Såå fina nya foton i headern! :) Det låter spännande med alla insikter och att du kastas in på nya vägar!

  Ja det känns som nytt år med nya möjligheter! Man vet aldrig vad som ska hända och kan hända! Gäller att ta vara på saker och ting!

  Önskar dig en god fortsättning!
  Kram :)

  SvaraRadera
 7. Stor dos inspiration som vanligt i dina inlägg. Tack:)

  Kram Anna V

  SvaraRadera
 8. Tack detsamma !
  Egentligen hade jag bara tänkt titta lite på olika bloggar, men efter att ha läst det du skriver MÅSTE jag bara svara.
  Jag känner igen mig i det du skriver. Jag får hjälp och jag vill gärna betala tillbaka :) Men - jag har aldrig känt mig mer vilsen och mer osäker på vad jag vill och vart jag ska gå. Och jag får ingen välmenad puff i någon riktning heller... Det är kanske nu jag ska välja själv ?!
  Tack för att du skrev så bra ! Jag hoppas att ditt 2013 blir fantastiskt !

  Kramar
  Anci

  SvaraRadera