torsdag 12 mars 2015

Försäljning, rensning och ordtorkaFunderar på att sälja denna gamla skänk. Vårt första auktionsfynd!

Alltså attans att det ska vara så svårt att komma till skott och skriva här. Men å andra sidan händer det inte så mycket hemma hos oss just nu. Inte inredningsmässigt. Jag försöker "boa" in mig men av någon anledning vill jag inte boa in mig för mycket så att universum får för sig att vi passar för bra här ;) För nu när våren börjar visa sig så kommer min trädgårdslängtan som en smocka. Det är något visst med att kunna sätta sig mot en solig vägg och allt är tyst. Det är få saker som toppar det på våren. Och det är få saker som fyller på själen mer. Men tack och lov har jag balkong. Med sol.

Något riktigt, roligt som har hänt är att jag väntar hem två fåtöljer :) Och jag kan lova er att dem har jag väntat på i åtta år. Därför får jag faktiskt nypa mig lite i armen när jag tänker på dem. *Wiiiiii* De behöver en del kärlek, av både maken och mig, men det lovar jag att ska de få. Inte bara nu i början - utan hela livet!

Jag har kommit på att vi borde börja ta tag i att sälja möbler (och annat!) av det som inte ska med till nästa ställe. Men det gäller att få med maken på kroken. Han som ska bära ;) Det finns nog en och annan pinal som jag inte orkade släppa vid flytten. Nu är det nog kanske dags att göra en andra rensning. För jag har bestämt mig. Jag har hellre ett tomt hus än att ha en massa saker som inte passar in i den stil jag vill ha. Och på något sätt är det ju alltid lättare att börja om när man börjar på en ny grund. I gamla huset hade jag redan börjat på en tråd och då ville jag fortsätta med den för att få helhet. Men nu får jag börja om. And I need it.

Så går mina tankar idag. Typ.

Kram
Jenny8 kommentarer:

 1. Du gör mig glad med din vackra bild ! Och jag förstår att du inte alltid har lust eller energi att maila. Men det är så roligt när du gör det !
  Du kommer snart att bo i ett nytt underbart hus !! :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anci <3 Dina ord ger mig lite hopp :) Jag älskar ju egentligen att vara här inne så jag får helt enkelt bli bättre på det! Bamsekram Jenny

   Radera
 2. Å, du har också rensnings- och städmani inför våren?! Men det är inte lätt, det där! Att lämna ifrån sig saker som man inte riktigt är färdig med. I alla fall inte mentalt!
  Lycka till med det i alla fall!
  Varma kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns så :) Nej, det gäller att släppa taget när man är redo. Samtidigt inte fastna i sånt man inte behöver. Man får gå på känsla! Tack <3 Kram!

   Radera
 3. Åh! Det är ju typ en sån jag letar efter!! Hojta till när du bestämt dig om försäljning så kommer jag å kikar! //mio

  SvaraRadera
 4. Kul att hitta hit igen! Ska läsa vidare sedan! Kraam

  SvaraRadera
 5. Känner igen mig, i rensning, trädgård osv! Vi hoppas att nu hittar er rätta plats snart!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

  SvaraRadera