lördag 7 januari 2012

Vårlängtan


Hej!

Hur har ni det? Hade ni ett bra nyår? Tusen tack för era hälsningar! Ni är underbara. Min var bra men jag måste erkänna att jag tycker det är otroligt skönt att vi är på rätt sida året igen. Vintern är ingen favorit för mig, jag saknar ljuset, värmen. Nästa vecka kan vi i alla fall glädjas över att vi närmar oss hälften av januari. Underbart! 

Hemma hos oss har julen åkt ut med buller och bång och jag försöker piffa om lite. Jag har köpt en ny matta till salen och fler textilier väntas. Härligt! 
När jag får piffa hemma blir jag så otroligt tacksam över vårt hem. Jag trivs så fantastiskt bra här. Det här huset är så fyllt av snälla energier och jag fyller alltid på kraft av att befinna mig här. Och det är väl ett fokus som jag tänker ha det här året. Att försöka vara tacksam för det jag har och jobba väldigt hårt för att försöka nå mina mål. Sedan får vi se vad livet tänker bidra med i år ;)

Jag lovar att ni ska få lite nya bilder från vårt hem men ni får hålla ut lite till eftersom mitt liv är så späckat. Idag får ni en gammal bild istället, från i somras. Ljuva sommar!

Sköt om er och må så gott!

Stor KRAM
Jenny

10 kommentarer:

 1. Ja visst är vi på rätt sidan året. Nu har vi bara det ljusa och härliga att se fram emot.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Önskar dig ett riktigt bra 2012!:)
  Jag stortrivs också här hemma, men det finns alltid saker som kan bli bättre. En del kommer att fixas till under våren, vissa kommer jag fixa allt eftersom.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Oj va glad jag blev att jag hittade hit, så fint du har de i underbara bilder. Hit kommer jag gärna igen. Kram johanna

  SvaraRadera
 4. Underbara vår som kommer så småningom!

  Tittar in här titt som tätt och trivs - du inspirerar!

  Önskar dig en god fortsättning på det nya året!

  KRam!

  SvaraRadera
 5. Jättefin bild och god fortsättning. Pst du har något att hämta inne hos mig kram

  SvaraRadera
 6. Hejsan!

  Du skriver så klokt och positivt! Gillar det!
  Att trivas hemma är väldigt viktigt, det är hemma man skall ladda sig med ny energi och hur göra det om man inte riktigt trivs där... Och ni verka ha ett otroligt ljust, luftigt och vackert hem med en söt kisse! Förstår bra att du mår bra just hemma!

  Önskar dig en fin kväll! Nu skall här bakas lite ciabatta före läggningsdags!
  Kram
  Pi
  PS!
  Har just klickat hem en vacker klänning från en nätbutik som säkert för dig är väldigt bekant... :)Klänningen kommer att bli perfekt till Midvinterfesten, har jag på känn! Skoj!

  SvaraRadera
 7. Hallå Jenny, vilken underbar bild, hopp om liv, så vackert du har det hemma, älskar din stil, mycket smakfullt och den dagen jag kan ta in en bukett syrener, ja då är jag ännu lyckligare än i dag, då vi har -17c! Jag känner som dig, gillar inte vintern, allt är mysigare och enklare än sommaren, men många som gillar vintern är faktiskt födda vintertid och gillar att vintersporta, men är man inte det el gillar det ja då är det lätt att bara se nackdelar med vintern, särskilt om man får dyr elräkning, har stor gård att skotta och måste köra två bilar som knappt startar då man inte har motorvärmare på jobbet, fy va tungt, hatar jan, feb och mars!!! Må det bli 1 maj i morgon!!!! ;) Mari.

  SvaraRadera
 8. Åh, vad jag blir glad av att läsa dina inlägg ! Det finns goda energier i dem :)

  Stor kram
  Anci

  SvaraRadera
 9. Vilken vårfräsch bild!
  Vi är många som längtar till våren nu. Den här veckan städar jag ut det sista av julen. Vi har haft så mysigt med vårt julpynt, men snart blir det mer vårfräscht här hemma:-)
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 10. Såå vackert! Förstår att du trivs och är tacksam för ert vackra hem! Är verkligen härlig energi hos er! Kram :)

  SvaraRadera