söndag 22 januari 2012

Vårlängtan


Hej vänner!
Hur har helgen varit?
Efter att snön har vräkt ner här i tre dagar och vi har fått mellan 30-40 cm snö så har jag fått ett totalt längtskov till våren. Varför är det så långt kvar?
Jag hittade en bild från vår trädgård från midsommar ifjol och hade jag kunnat hade jag hoppat in i bilden och bara satt mig. Jag älskar sommaren!
Även om min längtan är stor så har jag fått en hel del gjort i helgen. Så skönt! Linneskåpet är som nytt och kontoret har faktiskt förvandlats. Det är riktigt roligt att försöka skapa något nytt av det man redan har. Det funkar nästan alltid! Nu vill jag fortsätta den här trenden och fila lite på fler rum ;) Dominoeffekt ni vet ;)

Ha en riktigt skön söndag kväll, mina vänner. Tack för att ni finns och för allt fint ni skriver här inne. Slå er ner på soffan en stund med mig om ni vill. Vi kan ta en kaffe, njuta av fågelkvitter och tystnaden, och bara andas in den bästa av dofter. Sommaren.

KRAM
Jenny

3 kommentarer:

 1. Läängtar också till sommaren. Tack för all inspiration och vackra bilder du delar med dig av. Ha en fin kommande vecka.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Jag kommer gärna och sätter mig på din soffa! Det ser såå fridfullt ut:)
  Stor Kram Annelie ♥


  PS Jag skulle vilja läsa lite om Feng Shui i trädgården. Vilken bok skulle du rekommendera för en nybörjare?

  SvaraRadera
 3. Om jag får en kopp te istället skulle jag gärna sitta där en stund tillsammans med dig!:)
  Kram

  SvaraRadera