fredag 30 mars 2012

Helg igen!Jamen hörrni, då är det Fredag igen :) Härligt!

Jag har kommit in i ett inredningsstim igen och det är helt underbart! Jag har bestämt mig för att göra om lite mer på vår övervåning. Som jag berättat förut används den inte så ofta men jag jobbar på att försöka få den lite mysigare och mer ombonad så att det ska bli ändring på det! Jag fick några idéer igår om hur jag ska kunna förändra där men då behöver jag hänga lite på blocket och köpa några nya detaljer ;) Skoj!

Ha en underbar helg! Tack för att ni tittar in här.

Stor KRAM 
Jenny

8 kommentarer:

 1. Nämen vad skoj Jenny!! Väntar ivrigt på att få se bilder!! :) Väldigt kloka ord i förra inlägget, tänkvärt och klokt! Du skriver så bra och inspireande!
  Hoppas du finner det du letar efter!!
  God skattjakt!
  Kram
  Pi

  SvaraRadera
 2. Nämen vad roligt, det är alltid kul med förändringar hemma! Jag och maken håller på för fullt också här hemma! Ut med det gamla som man ändå bara blev deprimerad på att se!
  Du har fått upp ögonen på mig då det gäller Feng Shui och harmoni i hemmet! Läste igenom hela din gamla blogg för ett par veckor sedan och har även köpt dem böckerna du rekomenderade och jag har verkligen vaknat och insett att livet är underbart då man har ordning och reda hemma och ett lugn! Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu och det vill jag tacka dig för! Visserligen har jag gjort det mesta själv men du fanns där i mitt bakhuvud hela tiden.
  Tack för din "hjälp" och för en underbar blogg både den gamla och denna nya!
  Trevlig helg!

  Kram Amie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag blir alldeles varm i hjärtat av din kommentar! För det är ju det där, att hitta sin väg och förstå hur omgivningen påverkar och att vi har full möjlighet att välja! Det finns otroligt mycket som man kan göra för att må bra. Både i tanke och i hemmet. Stort stort lycka till med allt! Kram Jenny

   Radera
 3. Så härligt det låter med lite förändring, skall bli kul att se, önskar dig en härlig helg också kram

  SvaraRadera
 4. Åååh vad spännande... :)
  Ska bli kul att få se resultatet sen..

  Ljuvlig bild!

  ha en fin fredag
  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Så härligt att inspirationen kommer och att verkligen göra det också (det har jag svårt för...). Hoppas att du visar oss !

  Stor kram
  Anci

  SvaraRadera
 6. Härligt!! Jag hänger på som vanligt! :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Vilken ljuvlig bild! Nu blev jag också inredningsinspirerad... vill sy nya rutiga gardiner till köket :-)

  SvaraRadera