onsdag 11 april 2012

Hall makeover



Min övervåningsmakeover har börjat. I vår korridorhall på övervåningen har vår gamla soffa hamnat. Tillsammans med härliga textilier, en matta och mina tavlor så börjar det ta form. Jag älskar vår gamla soffa som vi köpte för några år sedan. Den är så perfekt sliten av tidens tand.

Såg ni förresten att IKEA ska börja sälja storrutigt tyg igen? Gissa vem som är glad? :) Så fort det finns i Sundsvall ska det inhandlas en hel hög :)

Ha en underbar dag fina, fina vänner!

KRAM
Jenny
 

6 kommentarer:

  1. Vilken underbar soffa, det ser verkligen harmomiskt ut med soffan, tavlorna och trasmattan på golvet! Fint!

    SvaraRadera
  2. Jätte fin soffa,gillar verkligen dina tavlor! Jaså rutigt tyg på Ikea? Ska nog också ta en tur till Sundsvall när det finns där :) Tack för tipset!

    Ha en fin dag!

    Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Åh va fint! Den soffan är ju alldeles underbar! Bra köp!:) så fint med tavlorna där ovanför oxå..kan man få se lite närbilder på dom och läsa?! :) Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Jenny !
    Hittade till din fina blogg när jag googlade på Feng shui + prismor !
    Gillar ditt sätt att tänka och du kan verkligen förmedla det också till andra ! - Klickar in mej som följare och ser fram emot att besöka dej ofta !
    Ha det gott !
    kram Anneli

    SvaraRadera
  5. Soffan är ju verkligen superfin!!!
    En sån skulle jag oxå vilja ha... :)

    Kram Tina

    SvaraRadera
  6. Blir så fint! Soffan är helt ljuvligt fin! Snyggt med tavlorna samlade på ett ställe, det gillar jag. Ha en fin vecka Jenny, här längtas det också efter vår.. :)
    Kram Anna

    SvaraRadera