lördag 14 juli 2012

Sommarhälsning


Jag ligger lågt. Så sjukt lågt. Bloggen har inte funnits i mina tankar på flera månader nu. Det känns som om jag behöver tiden för att tänka.  Eller rättare sagt att INTE tänka.
I stort sett hade jag bestämt mig i början på juni att det fick räcka men något i mig bad mig ta ett break och fundera. Så det gör jag nu.
Hur länge det tar och om jag fortsätter låter jag vara osagt. Vi får se. Det känns skönt att tänka så. Det här är en portal för kreativitet för mig. Ett ställe där jag vill ge och få kraft och om inte drivkraften finns så kommer jag hitta andra kanaler istället. Det ska vara roligt, det är hela poängen. Men jag saknar skrivandet. Väldigt mycket. Det är en insikt jag fått på vägen.

Det är i alla fall så skönt med sommar! Jag fick en dröm uppfylld i sommar. När jag flyttade in i vårt hus ville jag ha rabatter som jag kunde göra stora buketter av och i år blev den drömmen sann. En liten men naggande god dröm. Beviset har ni på bilden.

Ha en riktigt skön och fin sommar.

Lev i nuet.

Kram

Jenny

12 kommentarer:

 1. Ibland behöver man tid att tänka och omvärdera saker i sitt liv.
  Ha en riktigt skön sommar!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Saknar i alla fall dina fina inlägg men självklart skall bloggandet bygga på glädje och inte kännas som en börda! Hoppas allt för övrigt är väl med dig, fått en känsla av att något inte riktigt står rätt till. Hoppas jag har fel, Önskar dig en skön sommar! Kram/Ulrika

  SvaraRadera
 3. Jag vill ha dig kvar här i bloggvärlden! Din blogg var en av de första jag började läsa och jag gillar den verkligen, men självklart ska bloggandet vara givande och kännas roligt. En inspirationskälla har du iaf varit för mig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du gör rätt som stannar upp och lyssnar till ditt inre, synd för oss andra som saknar din fina blogg;) Hoppas vi ses. Kram

  SvaraRadera
 5. Men Hej !!
  Vad roligt att höra ifrån dig ! När jag läser ditt inlägg känner jag igen mig och jag förstår dig helt och fullt. Det ska vara roligt och det ska ju ge något. Ta den tid du behöver och jag hoppas verkligen att du kommer att blogga mer. Men du ska känna att du vill !!

  Må så gott och ta hand om dig.

  Kramar
  nci

  SvaraRadera
 6. Så får det vara i den här världen Jenny... och det bästa är ju att när man väl känner för att skriva så finns världen kvar! Jag hoppas du blir kvar lääänge till även om du tar pauser... det har gått några år sedan jag började följa dig, och jag kommer alltid att minnas din kommentar som var den första på min blogg:)
  Så underbart att det blommar i dina rabatter nu, de är där för att stanna, liksom vi i vår bloggvärld hoppas jag!!

  Varm sommarkram

  SvaraRadera
 7. Vet hur det känns och om/när du kommer tillbaka finns vi där. Du gör rätt som tar lite time off och bara är. Skickar många kramar till dig! /Anna

  SvaraRadera
 8. Jättefin bild!!! Tråkigt om du slutar blogga för jag uppskattar dina inlägg, men det måste kännas rätt också!!

  Styrkekramizar från mig!!
  /aka

  SvaraRadera
 9. Det är inte klokt vad lyxigt det känns att ta in egna buketter! Har saknat dina inlägg för du bjuder alltid på något vackert och klokt, så inspirerande. Men självklart ska det vara kul och ge energi till dig själv också, hoppas du har det bra i sommar, sniffande i dina buketter!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 10. Underbara Jenny!

  Ibland känns känslan så påtaglig att jag någon gång skulle vilja träffa dig i verkliga livet. Kaffekannan står alltid på om du någon gång har vägarna förbi Östra Ämtervik!

  Och vila ordentligt. Jag har dig på Bloglovin så jag inte tappar bort dig.

  KRAM Sussie

  SvaraRadera
 11. Hoppas att inspirationen att blogga hittar tillbaka till dig! Hoppas...hoppas...hoppas...

  KRAM Anna V

  SvaraRadera
 12. ...bloggen ska vara njutbar, och den finns ju vilande kvar. Sååå vackra bilder, headern är ju fantastisk!!! Skön höst önskar Mari,.

  SvaraRadera