fredag 7 september 2012

Hösten närmar sig


Hallå finingar!

Nu var det ett tag sedan jag visade livstecken. Sommaren har sakta suddats ut och hösten närmar sig för varje dag. Det är egentligen helt ofattbart hur fort åren går. 
För mig är hösten nystart. Nya projekt, nya tankar. Sedan kännes det för varje dag att yang energin sakta ger vika och yin energin börjar ta över. Mer vila än aktivitet. Ro.

Hemma hos oss har vedboden fyllts till bredden för att kunna värma både kakelugn och köket när kylan dyker upp. Jag ska köpa några nya ullplädar till salen och kanske se om jag hittar några andra kuddar i mina kuddgömmor för att dekorera om lite. Inga stora förändringar men helt lagomt för mig. Sedan tänds ljusen om kvällarna och det ger verkligen en härlig känsla.

Jag blir lite sentimental eftersom den här tiden för några år sedan gick jag min Feng shui utbildning och det var en fantastisk upplevelse. Känslan av höst, andlig utveckling och kunniga, inspirerande lärare samt stället vi var på som hade en speciell energi i sig. Bättre än så kan det nog inte bli faktiskt. Jag är så tacksam att jag fick vara med om den tiden.

Idag blir det en bild från förra hösten. Äpplen utanför burspråket, precis som nu och min gamla favoritsoffa. 

Hoppas att ni har en bra start på hösten. Njut och må så gott.

Vi ses!

Stor KRAM

Jenny

 

8 kommentarer:

 1. Nämen åhh vad härligt med ett nytt inlägg av dig Jenny!! Hoppas att allt är fint med dig o familjen. Sänder gokramar o hoppas på återhörande snart!! =) Veronica

  SvaraRadera
 2. Tjoohoo, Jenny is back! Och med kloka ord igen!
  Gillar massor er finfina sal, "halv panelen" ger herrgårds känsla o medaljong tapeten är bara såå fin, minns att jag nångång tidigare beundrat den... Soffan är verkligen fin!
  Varm höst kram av mig!
  Pi

  PS Det gick inte igår el idag på morgonen att kommentera här hos dig.. el så är jag robot!! Hahaa Men hoppas det går nu!

  SvaraRadera
 3. Hej, åh vad roligt att höra ifrån dig. Hoppas att allt är bra med dig !

  Dina bilder är alltid så fina, precis som din inredning. Och texten gillar jag med ! :)

  Kramar
  Anci

  SvaraRadera
 4. Känner igen känslan när man tänker, andas och är feng shui-boostad i själen. En fantastisk känsla som för alltid kommer att finnas med en. har man en gång kommit i kontakt med sitt inre via denna filosofi kan man liksom aldrig glömma bord den eller förneka den.

  Apropå soffor så håller Raymond på att fixa i ordning en gammal furusoffa från 70-talet. Det ska bli en trågsoffa i 1700-talsmodell när det är färdig :-) Nu blev jag soffinspirerad av dig också.
  Kram Sussie

  SvaraRadera
 5. Hej Jenny!

  Åh vilken härligt höstig bild! Visst kan man bli lite extra sentimental när det är avslut på sommaren och en ny tid tar vid...

  Härligt att höra från dig igen!
  Kram Jes ♥

  SvaraRadera
 6. Fullkomligt älskar dina bilder, dom ger sån inspiration =)

  SvaraRadera
 7. Dina fönster är to die for ;)
  /mia

  SvaraRadera