onsdag 17 oktober 2012

Tack!

                En skylt som påminner mig.

Till att börja med vill jag tacka för all fin respons jag fick på förra inlägget! Verkligen intressant att höra era tankar. Hur som helst, vi får tycka precis vad vi vill. Det är ju det härliga med inredning (och livet).


För mig blir en djup känsla och tanke allt viktigare. Feng shui i form av att verkligen ta in sådant som jag kan se mig ha länge, länge och av en kvalité som gynnar inte bara mig, utan generationer, OCH naturen (inte minst).

Jag har nog aldrig varit sådan som hängt på trender väldigt snabbt utan saker har varit tvungna att landa i mig. Idag är jag verkligen glad för det och ser det som en styrka. Bråttom är sällan bra! Beslut som är grundade blir mer genuina anser jag.

"Rom byggdes inte på en dag" säger alltid min mamma när jag blir för otålig. Jag gillar det. För det känns så sant. Saker och ting behöver vila för att falla ut rätt.

En sak som jag har blivit påmind om den här hösten är att det inte är någon mening att jaga saker. Oavsett vad vi önskar oss i livet. När tiden är inne så kommer saker till oss istället. Vi vet inte varför vi gör saker, varför vi ska vänta eller när tiden är inne, men en sak är jag ganska säker på, och det är att allting vi får med oss på vägen ska vi använda på något sätt.

Det kanske märks att jag har mediterat en del det här året. Och jag älskar det. Det har resulterat i en starkare intuition, mer jag, mer grundat och på rätt väg. Men inte framme - än.

Kram

Jenny

4 kommentarer:

 1. Vi delar samma tänk, jag mediterar också! :)

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Tack själv ! Du påminner mig om saker jag glömmer, för jag har alltid bråttom och vill ha det nu :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 3. Skylten med den kloka kvinnans ord...

  Anna V

  SvaraRadera
 4. Tack för dina fina ord. Jag tyckte också mycket om brickan på bilden. Själv tycker jag att det är roligt med lite industriell känsla och jag har delvis rätt svårt för shabby chic - nämligen då när det inte känns genuint gammalt. Nya vintageprodukter som luktar kemi känns ju rätt trist.

  SvaraRadera