onsdag 19 december 2012

Snart jul

Hej fina vänner!

Jag får nästan nypa mig i armen över att det snart är jul. Inte alls många dagar kvar. Hur gick det här till? Det ska bli otroligt skönt med vila. Jag känner mig trött i kropp och själ just nu. Den här tiden på året brukar jag alltid summera hur året varit och vad jag ska jobba med inför nästa år. Det blir liksom lite eftertanke och justering kan man säga. Det känns viktigt tycker jag. Men den summeringen tar jag i nästa inlägg istället.

Idag har jag rotat fram en gammal bild från förra årets jul. Då gick kameran på högtryck och vad passar bättre då än att de bilderna får dela med sig det här året när kameran ligger stilla med damm på? 
Balans mina vänner. Balans.

Ha en riktigt GOD JUL (om jag inte tittar in igen innan dess)! Jag hoppas att ni får vara friska, vara med dem som älskar er och känna frid. Bättre än så kan man inte ha det.

PS. Fortsätt gärna svara på min undersökning. Jag är supertacksam för det DS.

Kram
Jenny
 

6 kommentarer:

 1. Känner mig också trött till både kropp och själ. Längtar efter långledigt nu.
  Ha en riktigt mysig jul du också!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Superfin bild! Ja, jag är oxå trött...vill så mycket men orkar inte!..och är riktigt sugen på att bara ligga i soffan och se på teve, läsa böcker och lyssna på bra musik utan att känna att det är måsten!..visst sen ska jag förstås va kreativ oxå när andan faller på och jag vet att man blir ju lite rastlös efter någon dags ledighet så det löser sig säkert! :)

  Ha en fin jul ni med! Kram, kram :)

  SvaraRadera
 3. Hej Jenny!

  Länge sedan jag lämnat en kommentar åt dig! Det har varit en tung höst kan jag säga! Men dock inte missat ett endaste inlägg här hos dig... Gillar massor er köksförnyelse! Gillar golvet, de öppna hyllorna, stången i taket o alla fina detaljer o pallarna på hög! Blev oxå lite sugen att sy ett rött rutigt skynke till vårt kök...
  Få se om det blir gjort!
  Önskar dig Jenny skönaste, mysigaste Julhelg tillsammans med dina nära och kära!
  Julkram
  Pi

  SvaraRadera
 4. Önskar dig också en riktigt god jul! Själv är jag riktigt pigg nu, är ledig i fyra dagar före jul, men själva julhelgen ska jag jobba. Rätt lugna pass ändå, julafton 7-11 så sen är hela dagen kvar ändå. Man får anpassa sig när man jobbar obekväma tider, det blir jul ändå.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 5. Jag vill först önska dig en mysig, skön och fin Jul !
  Jag vill också tacka dig för att du visar och förmedlar så mycket vackert, både i text och bild.

  Stor kram
  Anci

  SvaraRadera
 6. God fortsättning Jenny! Hoppas du haft en lugn och fin jul!
  Kram Anna

  SvaraRadera