lördag 13 april 2013

Återblick

Av en slump råkade jag hitta några gamla bilder från 2008 och det är så märkligt att både se sig själv och vårt hus från den tiden. Tänk vad mycket som händer på fem år! Jag känner knappt igen mig själv. Det är först när jag ser bilderna som jag inser hur mycket jobb som vi (läs min man) lagt ner på vårt hus. Hade vi vetat hur mycket jobb som verkligen skulle krävas så är jag inte säker på att vi hade valt det här alternativet. Men vår längtan efter ett gammalt hus var så starkt och när vårt hus dök upp så blev det oemotståndligt. Jag är ändå väldigt glad för det val vi gjorde då. Vi har haft väldigt fina år här och trivts otroligt bra.

Idag blir det en sommarbild för att ge hopp om att vi någon gång (förhoppningsvis) får en sommar igen. Just nu känns det mer som mars, men det är ju en annan historia.

Ha en fin helg vänner!

Kram
Jenny

11 kommentarer:

 1. Minns väl denna ljuvliga sommarbild!

  Ha det gott!
  Kram
  Pi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag inte minns fel så tog jag den i samband med vårt första reportage. Ha det gott du med fina vän! Kram Jenny

   Radera
 2. Och vilket jobb sen... Ni har verkligen lyckats skapa ett fantastiskt vackert och charmigt hem! Underbart!

  Kram Jes

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! :) Kul att du tycker det. Stor KRAM Jenny

   Radera
 3. Härligt att ni känner att ni valt rätt ändå.
  Vilken underbart somrig bild! Oj vad jag längtar till sommaren när jag ser den!

  kram Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst fick man lite sommarkänsla. Härligt! :) Kram Jenny

   Radera
 4. Men inga före och efter bilder på huset? Blev ju nyfiken på att se vad ni har gjort :) Jag sitter här och läser om att er längtan efter ett gammalt hus var så stort.. Precis som min och min sambos längtan är just nu (bor i lägenhet). Känns som att vår dröm aldrig kommer att slå in. Hur länge väntade ni? och bodde ni i hus medan ni väntade eller kanske kom längtan efter ett tag? Jag bara undrar för vi vill bo i hus men undrar om vi ska nöja oss med "mindre" än vi vill ha så länge..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Catharina! Nej, det har inte blivit så på den här bloggen. Jag vet inte varför? Jag kanske få göra några sådana inlägg så får ni se :) Hahhahhaha, jag känner igen mig så i det du skriver! Jag minns att jag gick omkring på kvällarna och letade hus - som en GALNING! Precis som er hade vi också den tanken, att skaffa ett hus bara, men hjärtat sa alltid emot! Vad vi än tittade på så kändes det aldrig rätt. Förrän vi kom hit! Då spelade det ingen roll att huset var ett vrak :) Håll ut! En dag, när ni minst anar det, kommer Huset! Kram Jenny

   Radera
  2. Jag glömde skriva att vi väntade nog något år tror jag. Jag minns inte exakt. Men jag lovar, det kändes länge ;) Kram Jenny

   Radera
 5. Jag tycker det är jättekul med före och efterbilder, om du vill visa såna! Ja, vi har bott här i tjugo år nu och har inte renoverat hela huset, men mycket har det blivit emellan renoveringarna också. Och man har ju hållit på både utvändigt och utvändigt. Glömmer lätt vad man gjort och tycker att det inte händer något ibland, men tittar man på kort så ... Vi har inte haft bråttom utan lever i kaos ibland. Just nu är det nytt kök på gång, vi har köket uppe nu eftersom vi hyrde ut nedervåningen förr.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar sommarbild, supersöt soffa och kuddar.
  Ja man förändrar ständigt, mer än vad man tror :)

  Ha det gott fina du!
  Jane

  SvaraRadera