lördag 20 juli 2013

Inredning, ditt och dattJag ska inte sura mer över vädret här. Det är som det är. Det är väl kanske tur att alla butiker börjar visa höstjackor och fina höstkläder ;) Jag känner mig ganska inspirerad :)

Jag är faktiskt lite imponerad av Ellos utbud av inredning inför hösten. Nu när vädret är som det är har jag spanat in både mattor, kuddar och överkast som fått tummen upp. Jag blir faktiskt lite sugen att uppdatera både sal och sovrum med nya textilier. Om jag får tid ska jag göra ett collage och visa mina favoriter :) Jag blir så glad över deras fina sortiment. Hurra!

Har det hänt något mer spännande?

Ja, faktiskt. Maken och jag var och kollade på ett jättefint, 1700-tals inspirerat hus! Tänk att jag blir så knäsvag av såna miljöer. Tyvärr var inte läget det vi önskade men jag kan gå länge, länge och bara njuta av energin som finns runt en sån gård. Jag vet inte om jag ska säga att det är bra eller dåligt (Jo, det är bra!) att vara Feng shui konsult med en stark intuition. Det rätta läget får liksom en ny dimension. Hur som helst kan jag bara njuta och fylla på min energi av gamla miljöer. Det är där jag hör hemma.

Nog tjattrat för idag, eller hur?

Sköt om er och njut av helgen!

Kram
Jenny

6 kommentarer:

 1. Vacker bild och härligt med din positivitet !!
  Jag blev också lite sugen på några saker hos Ellos. Vi får se om det blir något.

  Vad spännande med huset. Dig skulle jag vilja ha med om jag ska köpa hus eller lägenhet :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahhaha, jag kanske ska sadla om? ;) Kram

   Radera
 2. Mmm, härlig bild! Jag satt också och bläddrade i Ellos häromdagen, och hittade lite på inredningssidorna som jag nog beställer.

  Härligt att få titta på hus, vare sig man ska köpa eller ej! Jag är in på hemnet ibland och kollar.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt mycket fint den här omgången. Kul! :) Kram

   Radera
 3. Vackra pioner! Här har de blommat över för länge sedan. Inspirerande inlägg du gör, er trädgård och ert hus är underbara! Visst blir man helt tagen av att gå i gamla hus och miljöer. Funderar ni på att köpa nytt?
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har det här också. Känns långt till nästa år! :) Jag vet inte, kanske, om rätt objekt/tillfälle dyker upp. Kram

   Radera