söndag 2 februari 2014

Grönt är skönt

 Längtar efter grönt i fönstren.

Det är redan söndagseftermiddag. Tänk att en helg kan gå så fort? Helgen har varit väldigt lugn men man har ju alltid saker att göra ändå. Huset ska ha sin omtanke men det kan vara väldigt skönt tycker jag. Energin höjs ordentligt och det blir lugn och ro. Jag gillar det. Det enda jag stör mig rejält på just nu är fönstren. Hur tomma de är. Jag längtar efter grönt och när jag kollade in mina pelargoner från ifjol blev det ingen rolig upplevelse. Jag betvivlar att de orkar hosta igång ett år till. Nå väl, så kan det gå. Jag måste ta mig tid att försöka ordna några nya växter, så är det bara.

Den här veckan blir det full fart med arbete igen, kommer fota en hel del och sedan ser jag fram emot slutet av veckan när OS börjar. Jag erkänner, jag är lite nördig när det gäller sånt. Jag älskar det!
Jag kommer absolut följa längdskidorna, skidskyttet, hockeyn, eventuellt curlingen, alpint och Anna Holmlund i skicross. Kan säkert bli något mer också! Så blir jag lite osynlig mellan varven så vet ni var jag sitter ;) *skratt* Kommer ni följa OS?

Hoppas att ni har haft en skön och påfyllande helg. Det är ju lite kvar av den också :)

Vi ses!

Kram
Jenny6 kommentarer:

 1. Jag har haft en bra helg även om jag jobbat, sen har jag ägnat några timmar varje dag åt att måla taket nere i nya köket. Äntligen är det färdigmålat, nu står golvet på tur! Jag har en del sparade pelargoner men de verkar må bra, lite ny jord ska de få nu i februari.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny! Visst börjar man längta efter lite grönt nu, både ute och inne. Mina krukväxter har verkligen sett bättre dagar just nu, så pelargoner är varmt välkomna om ett tag.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag kommer definititvt att följa OS, samma grenar som du faktiskt. :) OS, både sommar och vinter, är bland det roligaste som finns att se på TV. Det plus alla vampyrserier och sånt. ;)

  Har jag förstått det rätt att du bor i min gamla hemstad S******å? :) Lämnade den -95 men har familj kvar så åker hem några gånger per år. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det stämmer! :) Kul att du åker hit fortfarande :)

   Radera
 4. Det känns som att vi är lika gamla (unga) och jag försöker komma på i vilken klass du gick i. Jag gick på Valla i F, född -75. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är vi, jag känner igen dig :) Jag gick i E *tänker efter* så vi hade nog skåpen i samma korridor. Herre gud, har nästan glömt! Det känns som om det gått en istid sedan dess :)

   Radera