lördag 27 september 2014

Jag i en tvättmaskin

 Ljuvliga ljusstakar från Norrfrid webshop.

Hej vänner!

Veckan gick snabbare än vanligt och plötsligt har vi helg igen. Det är mycket nu. Jag känner mig som i en tvättmaskin. Virvelvind. Pirrigt värre och samtidigt så jäkla kul. Snart kan jag dela med mig av vad som händer. Snart.

Jag hade planer på att göra lite höstpiffning här hemma, men planerna är lagda på is då jag varken har ork, tid eller lust just nu. Det finns så mycket tankar i mitt huvud att jag knappt tror att det är möjligt. Hur mycket tankar kan man ha egentligen?

Idag blåser det "spik", som man säger här i norrland, och jag skulle behöva gå ut och plocka in lyktor och annat så att de inte kraschar. Vi har fått en klass 1 varning för blåsten, och i ärlighetens namn - jag hatar blåst. Jag kan varken sova eller slappna av då. Naturens krafter är verkligen enorma. Och jag har full respekt för dem.

Igår eldade vi i kakelugnen för första gången i år. Så otroligt mysigt. Det är livskvalité på hög nivå tycker jag. Det räcker för mig. Min man, katt, en brasa och en god bok. Vad mer kan man behöva?

Hoppas att ni har haft en fin höstvecka. Och att ni får något roligare att läsa här nästa gång jag uppdaterar :)

Sköt om er så länge!

Kram
Jenny


3 kommentarer:

 1. Så fina ljusstakar ! De passar bra hemma hos dig.
  Jag hoppas att allt blir som du vill med det som är på gång. Det låter så spännande !

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 2. ihre kerzenständer finde ich schön!!! alles liebe von angie aus deutschland

  SvaraRadera
 3. Superfina ljusstakar! Vi som inte träffats på typ 20år, jag är sååå nyfiken på vad det är som är på väg att hända i ditt liv nu. :) Riktigt spännande! :)

  Kram på dig och ha en fin vecka! /Malin

  SvaraRadera