onsdag 15 juni 2011

Inspiration
Bilder:Leva&Bo Expressen
Det har inte blivit många inköp till hemmet under det här året som gått. Egentligen vet jag inte varför, jag älskar att leta saker till vårt hem, men på något sätt kan det vara bra ibland att stanna upp och känna efter vad man vill ha.

Det är lätt att älska flera olika stilar när man spanar runt i bloggvärlden, det finns ju så mycket fint(!!!) men jag tror äntligen att jag har landat i vad jag ska sikta emot.

Det är bra att inte ha så bråttom. Ett hem ska byggas sakta men säkert med känsla tycker jag. De hemmen gillar jag allra bäst!

Jag faller alltid tillbaka på det klassiska, 1700-talet, som en stor inspirationskälla. Det är dit jag vill, med en egen touch av 2000-tal.

I senaste Lantliv blev jag så inspirerad av ett hem till en av ägarinnorna till Harrys Hardware. Hon har även inspirerat mig med sitt underbara sommarhus. Idag visar jag några bilder från LEVA & BO, Expressen, där hennes sommarhem varit med. Så ljuvligt! Jag går helt i spinn ;)

KRAM

Jenny

5 kommentarer:

 1. OJ så vackert! Jag gillade hennes kök jättemycket i Lantliv och det här sommarhuset är ju helt underbart! Jag gillar oxå det enkla,gamla slitna 1700-talsstuket! Man känner verkligen när det känns rätt! Ha en fin vecka du med! Kram :)

  SvaraRadera
 2. Tack för att du visar och inspirerar oss !

  Kramar
  Anci

  SvaraRadera
 3. Åh, väggen på sista bilden, den kan jag ta!! :)

  SvaraRadera
 4. Har du lust, eller kanske tid snarare :) att berätta hur man målar som du målat i din vackra sal? Skulle så gärna vilja veta hur man gör rutorna, ja hur man GÖR helt enkelt från A - Ö =)

  Varma hälsningar/Anneli
  http://marwelscharlie.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Helt min stil, det är bara superflot, där skulle jag inte ha några problem med at bo:)

  SvaraRadera