fredag 10 juni 2011

Nya utsikter


Hej goa vänner!

Hur har ni det? Svettigt som här? Vi har galet varmt just nu och jag är verkligen inte van kan jag säga. *Phuuu* Ska försöka få lite färg på nosen när det är så här fint men jag dras verkligen till skuggan. En god bok i skuggan, finns det något bättre? :)

För mig har det varit en otroligt givande vecka. Jag känner mig glad och upprymd! Nya saker har dykt upp i mitt liv och jag kan verkligen säga att jag längtar till den här hösten. Kul kommer den att bli! Livet är ofta så oförutsägbart tycker jag. När man tror att man har ett mål så dyker det upp något annat som för en in på nya vägar. Ofta blir det ännu bättre än man först trott. Jag är så tacksam för att livet överaskar mig! Följer vi bara hjärtats röst så kan vi inte hamna fel, det är jag säker på. Ibland tror jag inte att vi är medvetna om vår bästa väg och då får vi hjälp på traven :)

Nu är alla veckans möten slutförda och det har gått jättebra så nu tänker jag bara sätta mig ner, njuta av att det är min favoritdag och känna hur skönt livet kan vara! :) Gör det ni också!

Hoppas ni får en underbar helg!

KRAM

Jenny

8 kommentarer:

 1. Vad härligt det låter ! Och så rätt :)
  Jag önskar att jag kunde höra/förstå bättre vad mitt hjärta önskar.

  Kram till dig
  Anci

  SvaraRadera
 2. vad fint det låter när du pratar om dina planer i höst, själv är jag inte där. den skrämmer mig lite just nu, men det kanske ordnar sig så att jag oxå snart börjar att längta;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. En god bok i skuggan är livskvalité, och underbart sätt att njuta av sommaren på. Att sola har jag ingen ro i kroppen för.. fem minuter sen är jag uppe i något som 'bara' måste göras NU ;)

  Ha en skön helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Hej..Låter ju helt underbart, så sant som du säger livet kan ändras fort bara hänga med..Du skriver så bra :-)
  Blir ja nyfiken men du kanske delar med sedan vad som komma skall.. lika svettigt här med i mellan sverige västmanland.. Man flyter bort...
  Ha en härlig helg Kram Monica

  SvaraRadera
 5. Önskar att jag kunde känna samma längtan inför hösten! Just nu känns det inte kul alls att tänka på hösten och jag önskar att jag kunde göra mer åt det än jag kan. Hoppas att mitt hjärta snart talar om vilken väg jag ska välja i mitt liv för att livet ska kännas roligare i fortsättningen.
  Kram grodmamman

  SvaraRadera
 6. Hej Jenny!

  Du skriver så positivt med hopp inför framtiden!!! Så ska det låta!! Jag är glad för din del!
  Puh, svettigt värre är det minsann men jag tänker inte klaga för detta har vi väntat på el hur?

  Önskar dig en fin och skön helg!
  Kramis
  Pi

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga tankar! Och vad spännande med höst! Ha en skön helg i värmen!

  SvaraRadera
 8. Farmor Inaas Hus11 juni 2011 14:43

  Härligt att du har hösten att se fram emot. Jag gläder mig verkligen åt att du är tillbaka här på bloggen. Jag har följt den från början, och även din gamla blogg.
  Hoppas du får en skön pingsthelg!
  Kramar Inaa

  SvaraRadera