tisdag 5 juli 2011

Bricka


Hej!

Idag blir det ett inlägg just for you, Skorpan :)Du frågade mig om brickan som jag visar då och då i salen. Den är ett auktionsfynd som jag fick för 20 kr :) Den har sprickor men är lagad och jag gillar den faktiskt jättemycket. Jag har den nästan alltid framme. I Feng shui är det inte alltid bra med lagat(eller rättare sagt skadat), det sägs ha dålig energi, men i ren wabi sabi anda vill jag ha den framme :) Har man kärlek till en sak så är det bra. Kom ihåg det!
Det händer en hel del här på bloggen och om ni inte vill missa vad jag hittar på kan ni följa bloggen här eller via googlekontot.

Njut av dagen!

Kram
Jenny

10 kommentarer:

 1. Grattis till den fina brickan- vilket fynd!!! Kram johanna

  SvaraRadera
 2. TACK för att Du delar med dig av både kunskap o bilder! Jag har nämligen en nästan exakt likadan bricka men med ett annat sirligt blommotiv. Den har också en spricka så jag vet inte om jag "bör" ha den framme, men jag gillar den ju så jag gör precis som Du skriver!
  Tack igen!
  Skorpan

  SvaraRadera
 3. Brickan är vacker vacker och jag håller mig till Wabi Sabi:)
  gillar när det inte är perfekt.
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 4. Så länge som man har kärleken till ett föremål tror jag inte det gör något om det är en skavank eller två på det. För mig handlar det om känslan man har som är viktigast.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Den är ju heeelt underbar! Vilket fynd! Har aldrig sett nåt liknande! Vilken söt liten pall/muggbord du köpt oxå nedan! Skönt väder trots avsaknad på sol!..bra för mig som torkar fönster! Ha en bra dag! Kram :)

  SvaraRadera
 6. Förstår absolut att du vill ha den brickan framme. Otroligt vacker.

  Ha de bäst !!
  Nilla

  SvaraRadera
 7. Halloj...
  Tack för kommentaren :-).. Jovisst hade ja en skaplig midsommar tur att man har bra arbetskamrater iaf, sakna barnen dock. Blir lite mera midsommarkänsla med dem runt den högtiden. men fick ju en fin bild av exet på lilltjejen som ja la ut. Hans föräldrar är florister har en egen blomaffär så hans pappa hade ju knopat ihop en fin Krans till lilla Isabelle.. Ljuvlig bricka du fyndat för en tjuga .. Ha det gott kramar Monica

  SvaraRadera
 8. vilken underbar bricka! och skadorna gör den faktiskt bara finare! Den påminner om en bricka min mamma har, som jag nog måste åka och kika in vart jag skulle vilja ha hemma hos mig ;)

  Kram p.

  SvaraRadera
 9. Hejsan

  Vilken superfin bricka :-)
  Kram

  SvaraRadera
 10. Vilken UNDERBAR bricka, sååååååå fin! Annika

  SvaraRadera