fredag 22 juli 2011

Livstecken


Hej vänner!
Ni kanske undrar, var tog hon vägen? Det kan man undra :) Maken har fått semester samt att jag har en hel del att stå i, i form av överflyttningar på datorn, fix och trix, studier och annat och om ärligheten ska fram så längtar min kropp mer efter sol och bad än datorfix :) Det ligger dessutom 6900 bilder och väntar på att gås igenom *phuuu* Helt fel tid på året att krascha sin dator! :)

Hur har ni det i sommarvärmen? Riktigt bra hoppas jag! Det är verkligen en fantastisk sommar tycker jag. Jag vill aldrig att den ska ta slut!

Idag blir det en bild från vår hall. Man ser inte så mycket av hallen dock men ett litet stilleben i alla fall :)
Ha en fin vecka, jag lär fortsätta bada ett tag till men snart är jag tillbaka i full kraft igen. 
KRAM
Jenny

4 kommentarer:

 1. Har förstått att man i år ska bo i den norra delen av vårt land. Jag har sammanlagt solat en dag på min semester och har inte ens badat i år än!:( Idag vaknade vi till hällregn, men nu är det bara molnigt. Känns nästan lite höstlikt även om det är varmt.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så fina ord du har där på tavlan! Kram J

  SvaraRadera
 3. Jättefint, det känns sommar! Christina

  SvaraRadera
 4. Halloj...Mycke fix med ny dator men är ju roligt mä ju...Bra att du är tillbaka igen. Fast när det är sommar är man ju inte lika aktiv med datorn inte ja iaf. Fin bild vill oxå ha en trädgård så man kan plocka blommor ifrån, så enkelt när man kan hämta direkt från trädgården ... Kanske den uppfyllse går in snart .. hoppas ja... Ha en toppen helg kramar Monica

  SvaraRadera