söndag 24 juli 2011

Tänkvärt

Godmorgon vänner!

Idag har jag vaknat till en regnig söndag och det känns urmysigt! En chans att få lite fix gjort och kanske hemmet kan få sig lite omvårdnad också :) Jag trivs inte riktigt bra när det blir för stökigt inne och det blir lätt det på sommaren, i alla fall hos oss.


En dag som denna går tankarna lätt någon annanstans, vårt kära grannland som varit med om något ofattbart. Än en gång får vi en påminnelse om att vi måste leva här och nu och leva med hjärtat som ledsagare. All min kärlek till Norge just nu! 

Någon av er som såg filmen Revolutionary road igår förresten? Även den filmen var inne på hjärtats tema. Hur svårt det kan vara att verkligen gå sin egen väg när alla borden, måsten samt andras åsikter står i vägen. Filmen är inspelad i 50-tal (tror jag) men den skulle lika gärna kunnat spelats in i nutid. På något sätt är det fult att våga gå sin egen väg, man sticker ut och "tror att man är någon". Ändå önskar nog ganska många att de vågade följa sitt hjärta och innerst inne har alla drömmar om vad de önskade göra, om de bara vågade. Frågan är vem vi gör lyckligare för att vi inte går vår egen väg och följer det vi tror på?


Så denna regniga dag önskar jag en stor portion MOD till er alla och skickar varmaste tankarna till Norge - och er förstås! :)


KRAM
Jenny

2 kommentarer:

  1. Orkar inte heller med när det blir för stökigt här hemma och det märks verkligen att vi är hemma hela dagarna nu!:) Här regnar det också och jag passar på att städa och tvätta lite.
    Det som hände i Norge är bara så fruktansvärt, finns inga ord.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja den såg jag på bio...Jag beundrar folk som vågar, som sticker ut och går sin egen väg. Mera mod till oss alla. Kram J

    SvaraRadera