tisdag 6 september 2011

Var hittar jag tyget?


Idag, mina vänner, tänkte jag be er om er hjälp. Jag har letat storrutiga tyger ett tag nu men lyckas aldrig få tag på något. Är det någon som vet var jag kan få tag på dem? Någon nätbutik som säljer dem? Förut har jag köpt både i beige och marinblått men finns det i rött vill jag ha det också :) 

Har ni några tips?

Hoppas, hoppas, hoppas!!
KRAAAM!
Jenny

7 kommentarer:

 1. Hej! Måste fundera..jag brukar ju köpa såna tyger! Kan det va Åhlens som hade tyget?! Du vet Maxi-corner hade ju lite sånt förut men vet inte hur det är nuförtiden! Det är verkligen 1700-tals tyg det där! :) Kram

  SvaraRadera
 2. Testa att leta hos Gysinge Byggnadsvård, de har Gripsholmsrutan i blått, gult och rött: http://webshop.gysinge.nu/products.php?product=Gripsholmsrutan%2C-r%F6d%252dvit%2C-per-meter

  MVH
  Lina

  SvaraRadera
 3. Det finns något firma som heter något med Nylund&Kollo( eller där i närheten) det påminner lite om deras stil.
  Jättefint är det i alla fall, förstår gott att du vill ha det
  Kram från Åsa, hoppas att du hittar det

  SvaraRadera
 4. http://shop.textalk.se/se/article.php?id=7477&art=2323483
  kolla här...kram, pia

  SvaraRadera
 5. Hej Jenny!

  Ta en tur till någon tapetserare i trakten och titta vad de har. Förmodligen kommer Du hitta den sk. Gripsholmsrutan i flera olika kvalitéer och färgställningar. Någon textilbutik i närheten borde också ha den, men de tygerna ligger kanske i beställningssortimentet.
  Var till Gysinge för några veckor sedan och de har också Gripsholmsrutan. (Finns även webshop) Har Du förresten vägarna förbi Gysinge rekommenderar jag ett besök på Gysinge Centrum för Byggnadsvård, ett litet paradis för inrednings- och byggnadsvårds-intresserade. Deras handbok rekommenderar jag också, väldigt varmt! :)

  Vänliga hälsningar från Karin i Körsbärsgården

  SvaraRadera
 6. Hej Jenny!
  Jag har också varit på jakt länge efter ett speciellt rutigt tyg som jag inte hittade någonstans. Till sist fann jag en butik på nätet som heter Tyg.se. De hade mitt tyg och kanske det du söker också. De har i alla fall hur mycket att välja på som helst. Lycka till i letandet!

  Hälsn. Kicki i Ö-vik

  SvaraRadera
 7. Tycker också att rutor är underbara! =)

  Gysinges kostar ca 600:-/m.... På www.skapamer.se kostar de ca 80:-/m!
  Vet förstås inte hur kvalisorten är på de billigare... Men det kanske går att få en provbit hemskickad?

  /Malle

  SvaraRadera