onsdag 7 september 2011

Vemod


Det är allt lite sorgligt att sommaren försvann så fort. Idag känner jag lite vemod! Allt detta regnande, det känns inte som om vi behöver mer nu.

Jag har haft en underbar sommar som jag är så tacksam för och kommer att minnas länge. Jag saknar den!

KRAM
Jenny

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag vet inte vad som hänt med mig som brukar sörja sommaren alldeles fruktansvärt och verkligen ogilla hösten tills det gått några veckor på hösten. I år var det ju kanonväder hela min semester och när jag började jobba blev det tvärkallt. Då var det lättare att börja jobba och jag accepterade att det var höst direkt, har aldrig hänt förut!:) Nåt jag testade i år var att ha 4 veckors semester, jobba en vecka och sen va ledig en vecka till. Då gick det mycket lättare att börja jobba igen, kanonbra! Nu upplever jag dom varma och soliga dagarna som bonus och det gör mig inget att det regnar. Snart är det sommar igen! :) Kram

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Oj, så mysig bild! Gillar!
  Jag saknar också sommaren men samtidigt ser jag också framemot höstens små glimtstunder, frostiga, kalla morgnar med frisk luft, naturen som bjuder på sin färgprakt + ljusen och lyktorna som tänds här och där samt min nya mysfilt....
  :)

  Önskar dig krafter och energi för att du ska orka med regnet och rusket!
  Kram
  Pi

  SvaraRadera
 3. Jag saknar sommaren, men kan också njuta av hösten. Gillar höstluften och alla vackra färger som kommer i naturen, gillar att krypa upp i soffan med en kopp te och tända en massa ljus. Att jag sedan fyller år i september gör väl sitt till också!;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Den kommer tillbaka ! Ja, inte samma sommar, men ändå :) Och så har vi ju en mysig jul framför oss. Hjälper det lite ?? :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera