torsdag 12 januari 2012

Mys


Hej söta vänner!

Hur har ni det? Med mig är det ok. Det drösar in utmaningar på rad och just nu känner jag att energin tryter. Jag skulle behöva lite lugna dagar, få andas lite frisk januariluft och bara få vara. Så det är precis så jag ska ha det! :)

Hemma har jag inte hunnit göra något mer men när jag fotade lite produkter idag slank det med några bilder på vår nya matta och hur det ser ut i salen :) Jag blev så förtjust i lyktorna som jag skulle fota. Gillar verkligen att få plocka ihop lite olika lyktor i en grupp. Det är fint! Sedan lyste de så mysigt. Får se om det kanske blir några inköp *gaaahhh* Det är väl nackdelen när man är i butik, man blir bra sugen på mycket ;)
Mattan är klassiska gåsöga i ull från Ellos. En riktig favorit!
Hoppas att ni har en fin vecka och att ni fått lite sol på er. Älskar att den lyser igen!


Sköt om er!

KRAM

Jenny

6 kommentarer:

  1. Ja ibland tryter både energin och inspirationen. Det har hänt mig många gånger. Då behöver man en liten paus för att sedan komma tillbaka med mängder av energi :) Vilka fina lyktor!

    Kramar Emilia

    SvaraRadera
  2. Jättefint ! Och mysigt :)
    Det är bra, nu är det "normala" veckor igen efter ledigheten och det är ganska skönt faktiskt.

    Ha det jättebra !

    Kramar
    Anci

    SvaraRadera
  3. Januarimys! :)

    Fint med ny matta och alla lyktor. Skönt att vardagen är tillbaka.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  4. Såå mysigt!!

    Önskar dig en skön helg! Kramar!

    SvaraRadera
  5. Hej Jenny! Så mysiga bilder. Mattan var superfin, och lyktorna med! Förstår att man blir shoppingsugen när man fotar..!;)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  6. Jättefint! Jag gillar oxå att ställa ihop ljusstakar och lyktor på bricka! Den där mattan gåsöga är såå fin! Jag har en liten modell av den från Åhlens men såg att det finns stora nu hos Ellos! :)

    SvaraRadera