torsdag 8 mars 2012

Glädje


Tack fantastiska ni för era fina kommentarer och kloka ord! Jag känner mig så otroligt tacksam som får läsa så fina rader på min blogg. Helt galet.

Idag känner jag mig så fantastiskt glad. Så in i själen lycklig. Inget speciellt har hänt men jag fick en insikt härom dagen som kanske för mig framåt och den gör mig så otroligt glad! Framåt är bra. Så jag vill bara sprida min energi här inne. Hoppas ni känner den! :)

Jag har haft en sån härlig fotodag idag där jag fotat produkter och lyssnat galet högt på Melodifestivallåtar :) Jag höjer en varningens finger till Munthers låt som bara växer och växer! Den kan lika gärna ta hem alltihop på lördag.
Jag kommer verkligen sakna mina fotodagar när jag slutar på Nordljus. Nästa vecka tackar jag för mig. Mitt halvår där har varit otroligt lärorikt på många sätt. Ett halvår går så himla fort! Nu väntar nya möjligheter. Det ska bli så spännande att se vad framtiden har att komma med.
Idag tänkte jag tipsa om vårens måstejacka. Jeansjackan. Så jäkla snygg och klassisk. En sån måste det bli den här våren :)

Nä, nog surrat från mig idag. Ha en UNDERBAR torsdag vänner!
KRAM
Jenny

6 kommentarer:

  1. Tack för din underbara energi och glädje;) Kram

    SvaraRadera
  2. Men hallå där vännen...så himla fin du är :) Visste jag förståss redan, men bilden var jätte fin. Vad glad jag blir av att höra att du känner dig så fantastiskt glad.... det smittar av sig :) Japp...... en jeansjacka får det bli i vår :) KRAMAR Linda

    SvaraRadera
  3. Hej Jenny!!

    Jag känner din energi och glädje!! Skoj och tack!! Jaha, tiden på Nordljus tar slut men skoj att du har njutit av den tid du varit där och otroligt fina bilder har du minsann plåtat!
    Joo, jag personligen ser framemot mera inlägg här på din finfina blogg!!
    :)

    Ha det gott!
    Kram
    Pi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack goa du! Det värmer! Ja, det kanske blir lite mer aktivitet här nu när jag inte är borta så mycket. Kram!

      Radera
  4. Åh, vilken härlig blogg du har! Jag blev nyfiken på vad du har gjort på Nordljus i ett halvår? Ha en fortsatt härlig lördag!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Kul att du gillar den :) Jag har gjort lite av varje. Mest fotning blev det men även lägga upp varor i nätbutiken, skylta lite i butiken, packning, svarat på mail ja, lite av en allt i allo blev jag :)

      Radera