lördag 29 juni 2013

Salen

Det är lördagskväll och solen har spruckit fram igen. Tänk vilken energi man får av att få se solen. Det känns att det är massor med yang ute nu. Jag suger i mig för att ladda upp mitt batteri.

Idag känner jag mig extra tacksam för min kreativitet. Jag dras till tangentbordet och vill göra nya inlägg. Vilken härlig känsla det är! Vi suger på den karamellen så länge det håller i sig, eller hur? ;)

Ikväll får ni en bild tagen från vår sal som jag tog härom dagen. Vår sal måste jag fota när det är molnigt ute för solen skiner så stark där inne när vi har tre stora fönster. Jag älskar det rummet av just den anledningen.

Jag reflekterar över att det känns så vitt på bilden och i verkligheten får jag inte samma känsla. Det blir något annat när man ser helheten, därför kan bilder ibland luras. Förra sommaren hittade jag vårt fina soffbord som jag bara älskar! Slitet som attan men visst ger det lite 1700-tals känsla? :) 

Nä, nu ska jag se lite sommarkryss :)

Trevlig helg vänner!

Kram
Jenny
PS. Jag försöker svara era kommentarer så ofta jag hinner. Glöm inte att läsa där om ni vill :) DS.


12 kommentarer:

  1. Det är härligt att se dig här på bloggen igen! Salen är så vacker, känner igen månbordet, men har nog inte sett rummet ifrån den här vinkeln. Vackert rum och ljust, vi behöver ljuset!
    Varma hälsningar; Gunilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! :) Ja, ljuset är verkligen viktigt för oss nordbor tror jag. Vi behöver ladda inför höst och vinter. Ha en fin dag! Kram Jenny

      Radera
  2. Ohhh så fint..och bordet ger verkligen 1700-tals känsla..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mmmm, den riktigt favorit här hemma :) Kram!

      Radera
  3. Så vackert!! Ditt hem andas harmoni och fingertoppskänsla, du har det så himla fint!! Bordet är urcharmigt :-) Du skriver så klokt om livet!!

    Den där boken Yoga med Malin Berghagen har jag också och den är ju bara så bra, i våras gick jag en medicinskyoga kurs, den gav massor av inre kraft, det behöver vi i dagens stressiga samhälle! Till hösten ska jag fortsätta min inre resa, spännande :-))
    Ha det gott Jenny, jag skriver inte så ofta men är alltid här inne och läser dina inlägg. Stor kramis till dig / Paula

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack, fina du! Jag blir alldeles varm i hjärtat av din kommentar. Kul att du också gillade boken. Jag tycker den kändes som en stor, varm kram och med vackra bilder som gjorde mig alldeles tagen. Kul att du vill läsa hos mig! Jag har full förståelse för att man inte hinner skriva hos alla. Du skriver när/om du har lust :) Stor KRAM Jenny

      Radera
  4. Härligt rum med vackra möbler, visst får du fram känslan med kameran!Ha en härlig söndag!

    Kram,
    Jenny

    SvaraRadera
  5. Åh så fint du har det i salen. Ljust och härligt
    Ha en bra dag
    Kram Linda

    SvaraRadera
  6. Er sal är så fin! Underbart bord!
    Kram Anna

    SvaraRadera