onsdag 3 juli 2013

Ny goding


Jag är barnsligt förtjust i rotting. Helst ska den vara riktigt gammal, för av någon anledning så gulnar den inte så mycket. Den är kanske av högre kvalité, jag vet inte. Vacker är den, så in i vassen.

På loppisturen i helgen hittade jag denna underbara goding som bara stod och väntade på mig. Den var dessutom i superfint skick, precis som jag vill ha den. Så glad jag blev att ingen annan sett den :)

Jag har blivit sugen att ha en egen loppis den här sommaren eller kanske på sensommaren. Sälja bort möbler och alla depåer med saker som vi samlat på oss. Vi får se vad som händer. Jag tror jag ska ta mig en titt vad jag kan göra mig av med :) Det finns säkert en och annan korgkista som jag kan sälja ;) Är det meningen så blir det nog så.

Ha en riktigt skön dag!

Kram
Jenny

8 kommentarer:

  1. Vilken fin rottingkista du hittade! Jag skulle vilja ha en ny rottingkorg, då min ena börjar gå sönder. Har en rätt stor som jag har till tvätten.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller tummarna för att du hittar en fin korg i sommar :) Kram! Jenny

      Radera
  2. Den var verkligen jätte fin.
    Ha en bra dag
    Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Hej Jenny!
    Håller med dig...jag är mycket förtjust i korgar och kistor i rotting och liknande. Är de gamla så är det ännu bättre! Förstår att du är nöjd med din kista...vacker och dessutom bra att förvara saker i!
    Varma hälsningar:
    Gunilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de är verkligen praktiska och vackra. Man behöver all förvaring som man kan få :) Kram Jenny

      Radera
  4. Den är underbar !!
    Jag skulle gärna komma till din loppis om du bodde närmare mig :)

    Kramar
    Anci

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tänk vad kul! Att få träffas :)

      Kram
      Jenny

      Radera