tisdag 3 september 2013

Paus

 En av mina tavlor som visar vad som är viktigt i livet.

Livet är fantastiskt, var det inte det jag skrev förra veckan? Det är det också, men som en klok vän sa till mig - det kommer alltid ny skit också. Det hör livet till.
Jag känner mig dränerad just nu. Tom. Tömd.
Meditation är min källa till påfyllnad och den gör verkligen sitt jobb. Jag passade även på att rena vårt hem och det är verkligen något som kan göra under! Hur bra energi man än har hemma, så samlas det slaggenergi som vi behöver bli av med för att få energin att flöda igen. Med en bra energi hemma har vi lättare att må bra.

När energin är låg är det mycket lättare att dra till sig negativa tankar och hamna i negativa tankemönster. Man orkar helt enkelt inte stå emot, gissar jag. Därför är det så otroligt viktigt att fylla på igen, se till att man känner sig stark och orkar med det man vill och ska.

Så mina vänner, jag ska ta mig en paus. Fokusera på meditation, inåtblick. Det behöver jag just nu.

Sköt om er så ses vi!

Kram
Jenny

13 kommentarer:

 1. Ta all den tid du behöver! Att tänka på sitt eget välmående är bara bra!
  Jag väntar tåligt på ditt nästa inlägg!
  Ta hand om dig och försök att njuta av hösten!

  SvaraRadera
 2. Sköt om dig och lyssna till dig själv, vi finns kvar!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Ta väl hand om dig, du själv är det viktigaste du har!
  Varma hälsningar;
  Gunilla

  SvaraRadera
 4. Usch då! Hoppas det är nåt övergående och att du snart har ny energi igen! Kram

  SvaraRadera
 5. Känner igen det där! Behöver också energi just nu och jag försöker göra saker som ger mig det.
  Ta hand om dig!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Njut av din paus & hösten, det behöver vi alla emellanåt...

  Kram Anna V

  SvaraRadera
 7. Så tråkigt att du mår dåligt Jenny. Såna som du behövs här på jorden för att sprida glädje och förmedla hur inredning SKA se ut;) Så vackert du har det, vilket sovrum, vilket kök, man bara baxnar!!!! Krya på din själ och hoppas du snart får förmågan åter att njuta av allt guldkantat livet erbjuder!!!! Mari.

  SvaraRadera
 8. Ps. Här kommer en liten dum fråga, men "hur gör du" när du skall meditera? Jag funderar på att börja meditera jag också, vill hitta mig själv så att säga, finna lugn i själen!
  Kram Amie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan jag varmt rekommendera att du börjar meditera. Jag köpte faktiskt en guidad meditation när jag började och jag älskar den. Det är kreativ insikt som har den. Jag brukar köra olika meditationer beroende på hur jag känner men vanligtvis blir det nummer ett på en av skivorna (har lånat ut den nu så jag minns inte vad den heter). Den är lite guidad men har även långa partier som bara är musik. Den är toppen! Många sitter eller ligger säkert bara och försöker att inte tänka under tiden, eller så rabblar de en ramsa för att hålla tankarna borta, men för mig är det lättare att fokusera när jag kan fokusera på tonerna i musiken. Titta på kreativ insikt om du är intresserad av skivan hon har. Den kan jag varmt rekommendera. Kram Jenny

   Radera
 9. Tack tack finaste du, skall på en gång titta efter!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Hoppas du känner dig bättre nu! Väldigt fin tavla, älskar såna med citat.

  SvaraRadera