måndag 16 september 2013

Trädgårdsglimt


Helgen har varit riktigt fin. Varmt och skönt väder. Man börjar verkligen bli bortskämd med det. Vem vill ha regn och rusk nu?
Jag passade på att fota vår rundel i helgen så att ni kan få se skillnaden från tidig sommar när vi skapade den. Har ni sett vad det har vuxit? :) Maken föreslog att vi skulle köpa en julslinga till salladen eftersom den snart börjar likna en julgran *fniss* Nej tack :) men jag känner att det skulle bli väldigt fint att belysa själva rundeln på något sätt :) Nästa år kanske! Det känns verkligen vemodigt att snart inte kunna sitta där ute men allt har sin tid.
Den här veckan har jag en gigantisk hög med läsning framför mig så det finns ingenting att vänta på.

Ha en fin måndag!

Kram
Jenny

5 kommentarer:

 1. Åhhh wow vad fint det har blivit i rundeln, är det humle du har där i bakkanten som slingrar ? Kraaam Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Ja, det är humle. Maken har spänt ståltråd som den har kunnat klättra på och den har verkligen växt till sig första året redan! Nästa år ska vi försöka få den att klättra mer nertill också och då blir den säkert ännu tätare gissar jag :) Kram Jenny

   Radera
 2. Det blev ju superfint! Ja gu va humle växer!!... Ser jättemysigt ut! Ja nu är finvädret över men det gör inte så mkt! Är ganska skönt att få va inne och kura eller få nåt gjort inne...vilket jag inte får när det är finväder, då vill jag bara va ute! Sen får vi se fram emot när det blir frostigt och fint..då börjar man få julkänslor! :)
  Ha en fin vecka! Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Oj vad det har växt, på bara första året! Vilken växtzon bor du i? Det är verkligen skillnad på hur det växt hos mig ;)
  Jag valde att plantera sommarblommor som skulle växa mycket, men de tog sig inte alls... så nu har jag också tänkt prova perenner (http://bigshemochhantverk.blogspot.se/2013/09/fardig-portal-och-staket.html)
  Kram/ Birgitta

  SvaraRadera
 4. Härlig blogg! Återkommer gärna!

  SvaraRadera