torsdag 2 januari 2014

Gråblask

 Vid vår entré.

Idag är det verkligen världens gråaste, tråkigaste dag. Att kunna ta bra bilder en sån här dag kräver diverse förberedelser. Så jag väljer bort det. Januari är ingen favorit för mig. Kanske den värsta månaden på hela året. Men den måste ju få finnas den också ;) Jag saknar ljuset! Men nu är vi på rätt sida i alla fall och snart kommer ljuset igen.Välkommen!

Idag får ni hålla till godo med en gammal sommarbild. Shit vad jag saknar sommaren. Det bästa som finns.

Ha en fin dag!
Kram
Jenny

4 kommentarer:

 1. Här uppe i norra delen av landet ligger ett vitt snötäcke över precis allt och det snöar bara mer varje dag.
  Härligt & vackert tycker jag som efter 20 års uppehåll köpt säsongskort till skidbacken efter att ha öppnat ett paket med slalomutrustning på julaftonskvällen :)
  Jag känner att det kommer ge mig massor av det jag behöver mest resten av den här vintern...ljus, friskluft, tid med familjen & glädje.

  Kram från Anna V

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh, låter härligt! Det är ju sånt där man vill förgylla livet med. Rekreation, mys och glädje. Kram Jenny

   Radera
 2. Ja det är verkligen mörkt och grått nu, ingen bra foto-månad. Det är tur att man har annat att njuta av i väntan på ljuset.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Är väldigt avis på Anna V här ovan som har snö och att det snöar varje dag! Det skulle jag älska! Så var det ju faktiskt den här tiden förra året! Jag är urless på detta väder! Grått, trist, mörkt och haaaaalt! Idag ska det ju komma snö och det hoppas jag verkligen! Jag längtar!!! :) Jag älskar december och gillar de andra vintermånaderna oxå...om det är vinter förstås! :)
  Ja nu är det snart helg igen! Kram

  SvaraRadera