torsdag 9 januari 2014

Inredning 2014

Härliga rosor piggar upp vardagen.

När jag gjorde min lista på vad jag önskar inför 2014 funderade jag även lite på vad jag vill göra med vårt hem. Det slog mig faktiskt att vårt hem sett ganska likadant ut i många år nu och egentligen känner jag att det är bra, eftersom jag vill hitta något som jag inte vill ändra på - på länge åtminstone. Jag vill att det ska vara ljust, klassiskt och hållbart. Men självklart finns det saker jag vill ändra på ändå, som inte har med själva utförandet av rummen att göra.
Jag har säkert skrivit om det tidigare, att jag önskar få mer 1700-tal i vårt hem, men att det av olika skäl tar sin tid att nå dit. I år vill jag försöka åtminstone försöka fokusera lite mer på att nå dit. Det här är januari väldigt bra till, att fundera lite på hur man vill jobba inför resten av året :)

Hoppas att ni haft en fin vecka hittills. Själv är jag lite dagvill av helgdagar och har inte hängt med på att det redan är fredag imorgon. Angenämt problem egentligen ;)

Ha det gott så ses vi!

Kram
Jenny

1 kommentar:

  1. 1700 tal är sååå fint, jag vill också ha den känslan i mitt hem, lite mer så blev det i matsalen då jag äntligen hittade ett gammalt slitet slagbord i pärlgrått, spännande att se vad du hittar !! Kraaam Anette

    SvaraRadera