måndag 17 mars 2014

Instagram eller blogg?Jag funderat lite på vad jag vill med bloggen. Många fokuserar ju på instagram numera och det kan jag tycka är lite kul också men jag insåg ganska snabbt att det inte var mitt forum. Jag har ett på tok för tråkigt liv ;) Den stora anledningen varför jag inte valt instagram är ändå att jag älskar att skriva. Skrivandet har faktiskt varit hela min poäng med att ha blogg. Jag vill dela med mig av saker jag kommer till insikt med och sånt som jag lär mig på min livsresa. Det har faktiskt inte ändrats sedan 2007 när jag skrev mitt första inlägg. På senare tid har fotandet blivit allt viktigare också, det börjar gå hand i hand.
Däremot ändras livet, målen, fokuset, inriktningen och andra saker. Det gör att man ibland måste justera sig. Eller åtminstone se om man går åt rätt håll.
Jag har inget bra svar på hur jag ska utveckla min blogg. Eller vilken väg jag ska ta. Det får nog visa sig. Det brukar ju göra det.

Hur tänker ni kring instagram eller bloggar? Vad gillar ni?

Ha en skön måndag!

Kram
Jenny

5 kommentarer:

 1. Det är besvärligare att skriva långt på Instagram. Det är främst ett bildmedium. Som ökar. För mig är det främst att jag inte vill prioritera tiden det skulle ta att ständigt instagramma (för bloggen vill jag ha kvar ett tag till). Jag skulle oftare vara frånvarande verkligheten, allt för att vara ihågkommen (de flesta bloggar uppdateras ju allt mer sällan eftersom blogginlägg tar längre tid att skriva). Detta väljer jag medvetet bort "so far".

  Hittade hit via en byggnadsvårdsblogg. Fint att läsa din fundering.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant att läsa hur du tänker! Bloggen är också prio ett för mig. Så lär det förbli också. Kram Jenny

   Radera
 2. Jag prioriterar bloggen, men har Instagram också, men där blir det mest bilder på mina katter eller nåt annat som jag spontant får för mig att fota ;) Jag skaffade det mest för att följa dem jag känner, lite kul att kolla vad de har för sig och visst är det ett tidsfördriv, som man lätt kan bli beroende av...

  SvaraRadera
 3. Hej Jenny.

  Som den allkonstnär jag är gillar jag både uttrycket Instagram ger möjlighet till, samt bloggen. Jag älskar nämligen också att skriva. Så bloggen passar mig utmärkt! Instagram har gjort mig hungrig på att utmana fotoögat. Kul nästan jämt. Det får bli som det bli. Vi gör det vi gör och oftast blir det ju bra. Eller hur :-) ?

  Ha det fint. Välkommen in till mig,
  lottasskaparkraft.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Jag skaffade bloggen för att jag älskar att skriva och fota. Är trädgårdsintresserad, därav en trädgårdsblogg, men det skulle lika gärna kunna vara en om allt och inget. Har den för min egen skull, men om andra läser och kommenterar är det jättekul. Jag har skaffat instagram nu, men ska jag vara ärlig har jag inte riktig koll på vad det är eller hur man använder den, har inte lagt ut något än eftersom mobilkameran krånglat, men det känns som att den i så fall blir en lite mer spontan grej att lägga ut bilder på.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera