torsdag 13 mars 2014

Snart påsk

Påskpynt i salen. Kommer i shopen snart.

Tack finingar. På riktigt. Ni är underbara. Kloka, fina och omtänksamma är vad ni är. Jag har världens finaste läsare. Jag ska försöka att inte skriva så mycket om mina tankar kring vår saknad. Jag förstår om det kan vara tröttsamt för en del av er. Andra kanske känner igen sig. Ibland pyser det bara ur mig. Ofrivilligt. Jag är faktiskt tacksam att jag klarar av att överhuvudtaget skriva om det. Det tog många år.

Här hemma är jag en månad för tidig. Påskpyntet är framme! Man kan lätt bli lurad om man tittar utanför fönstret. Vi har snötomt och snöar det inte snart så kommer maken kunna kratta hela tomten innan mars är slut. Det har aldrig hänt. Jag minns inte att jag upplevt det här sedan jag föddes. Vi bor ju trots allt i norrland vilket gör att vi alltid har snö i mars, ibland långt in i april. Men här hemma är det påsk. När man fotar för butiker så ligger man ofta lite före sin tid ;) Därför har påsken börjat ta form :) Jag är egentligen ingen påskpyntare men jag måste erkänna att jag verkligen gillar riset med sitt pynt. Det är så här det ska vara för mig, lite enkelt och stilrent. Det gillar jag.

Ha en fin helg! Imorgon är den här igen.

Stor Kram
Jenny

7 kommentarer:

 1. Du är fin & klok Jenny och jag läser så gärna om dina tankar kring både saknad & ledsamhet när du känner för att dela med dig av det.
  Det ger en nyans på livet som är stärkande i en värld full av människor som väljer att leva bakom en fasad som inte får ha några som helst sprickor eller skrupler.
  Att våga känna är en stor gåva och att vara modig nog att dela med sig är för mig ännu större!

  Jag är alldeles säker på att vi alla kämpar, har kämpat eller kommer att göra det i olika avseenden i livet, det som skiljer människor åt är att en del av av oss inte har modet att öppna sitt hjärta för andra eller kanske inte kan eller ens vill men jag är glad för att du gör det och påminner mig om att livet inte kan köpas för pengar utan det kommer till en...

  Tack fina Jenny!
  Kram från Anna V

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, fina fina du! Jag kan hålla med dig om att många håller fasad inför varandra. Vi ska vara framgångsrika, duktiga, ha roliga liv och vara intressanta. Det är vad som räknas. För min del har det varit en jobbig resa att komma till det stadiet att våga visa vem jag är och vad jag känner men jag är väldigt tacksam för att jag kan göra det nu. Det är viktigt att stå upp för vem man är. Och som du skriver, vi kan bestämma om vårt liv men ändå inte. I det stora hela så bestämmer livet. Hur svårt eller lätt vi får det beror på hur bra vi lyssnar. Tack för att du vill läsa här Anna och för din kloka kommentar. Stor KRAM Jenny

   Radera
 2. Hej Jenny! Jag kan bara instämma i vad Anna V, skriver! Du är klok, insiktsfull, ödmjuk, öppen och ärlig. Fortsätt med det...skriv precis det som ditt hjärta vill!
  Tack Jenny och tack även till dig Anna V, för fina rader!
  Kram, Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag skrev är jag så glad över mina fina läsare. Ni är helt fantastiska. TACK! Kram Jenny

   Radera
 3. Läcker och lugnande :-) Ditt hem är en pärla verkar det som! Hoppas stormen ger med sig.

  Ha en fin helg.

  lottasskaparkraft.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta! :) Det får vi verkligen hoppas! De sa något om att det skulle ge sig nu mitt på dagen. Hoppas ni får en fin kväll ikväll! Kram Jenny

   Radera
 4. Slik påskepynt som du har er da ikke farlig å begynne tidlig med :)
  Det er jo bare nydelige vårtegn,og de må vi jo sette pris på ikke sant!Syntes påskepyntene din var diskret og så tøff med grenene i vasen!!!

  Toveklem:)

  SvaraRadera