fredag 10 oktober 2014

I en kartong

 My life right now.

Det är nog ingen nyhet men jag gillar inte röra. Det får inte bli för mycket av den varan för då blir jag stressad. Just nu är vårt hem allt annat än inspirerande. Och jag som jobbar hemifrån ganska mycket kommer inte ifrån den röran. Men flyttar är ju övergående. Det gäller bara att finna sig i läget.

Vår goa kissekatt har börjat ana oråd. Hon är inte riktigt nöjd med den nya stylingen i vårt hem. Hon känner på sig att något är på väg att hända. Goa vännen. En liten klump ligger i magen över hur det ska gå. Kommer hon att acceptera den här förändringen? Hon har verkligen älskat vår tomt och nu kommer hennes liv bli helt annorlunda. Jag vet bara en sak just nu och det är att jag kommer göra allt jag kan för att hon ska få det bästa livet jag kan ge henne.

I helgen kommer vi fortsätta att packa. Och Feng shuin gör sig påmind om vad som händer när man rör i sina saker. Det känns. Jag längtar efter lite lugn och ro efter allt det här. Efter en städad lägenhet där sakerna har hittat hem igen. Men nu först fredag. Inte så dumt :)

Sköt om er och ha en fin helg!

Kram
Jenny2 kommentarer:

 1. Ser ut som ni hunnit packa en del redan! :) Skönt!...förstår att kissen blir orolig..det räcker ju att de ser en packad väska så undrar dom om de ska bli lämnade ensamma! :) Lilla kissen! Det går säkert bra!..de vänjer sig nog bättre än man tror. Det blir mycket nytt för henne oxå! :) Förstår att du längtar tills ni är på plats! Tänk så kul att få inreda på nytt!
  Ha en fin helg så länge! :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ett stort Grattis till dig och en ännu större kram !! Jag blev glad när jag läste ditt förra inlägg där vi fick veta vad som är på gång :) Jättekul att du har fått möjligheten att förverkliga din dröm ! Jag håller tummar och tår och ser fram emot att hitta dina alster någonstans snart !
  Och du får nog ordning på röran snart :)

  Kram igen
  Anci

  SvaraRadera