onsdag 26 november 2014

Ljus, hopp och julklappar

Solen har återvänt till vår lilla stad. För varje dag den visar sig känns det som jag får ett nytt liv. Ett bättre liv. Jag älskar verkligen ljus! Ändå känns det lite overkligt att vi faktiskt bara har fyra veckor kvar av ytterligare mörker innan det vänder igen. Var tog den här hösten vägen?

Den här veckan har jag känt en strimma hopp om att allt ordnar sig. Sorgen har inte varit lika påträngande och säkert beror det på att jag inte besöker huset längre. Mitt liv är ju på ett annat ställe nu. Minsta lilla tecken på den känslan gör mig lycklig! För jag vill ändå tro att det här var rätt även om det inte slutade som vi hade tänkt oss. Just nu bryr mig inte så mycket om det faktiskt. Jag är för trött.

Men idag vilar jag upp mig och tar det allmänt lugnt. Laddar inför nästa fotning. Bara några nyttosaker ska jag göra. Lägga en beställning på julklappar. I love internet.

Sköt om er!

KRAM

1 kommentar:

  1. Roligt att du känner hopp ! Läs mitt inlägg från just nu så får du se vad jag skriver om :) Och det var innan jag läste ditt.
    Jag tror att det kommer att ordna sig till bästa för er. Jag hoppas det !!

    Kramar !
    Anci

    SvaraRadera