tisdag 18 november 2014

Giv mig styrka och tillit

Jag övar mig i tillit. En övning som pågår hela tiden men som den senaste tiden gjort sig påmind - på riktigt.
Vi har flyttat. Lämnat vårt liv och börjat ett nytt. Det har varit oerhört jobbigt. En stor, stor sorgklump i magen. Timmar av tårar. Och ständiga frågor om vi verkligen har gjort rätt.
Vi hade en plan med vår flytt. En plan som började för över ett år sedan och som skulle ha slutförts den här veckan. Men livet gör som det vill och planen gick i stöpet.
Jag vet att universum ser till allas bästa och inser att vi säkert har fått en gåva genom det som skett, men för oss känns det som en stor förlust just nu.

Jag har haft många prövningar i livet och vet att bästa receptet ändå är att försöka ha tillit och acceptans till saker som sker. För är det meningen, eller inte meningen, att saker ska ske, så kommer det att bli så. Och det enda jag kan göra då är att försöka hänga med och acceptera. Men jag vet också att det är just den biten som är den svåraste att göra. I alla fall är det så för mig.

Det är väl så, att ibland måste fina saker försvinna ur ens liv, för att något bättre ska kunna dyka upp.

Jag önskar bara att det inte vore så svårt.

Sköt om er!

Kram
Jenny

10 kommentarer:

 1. Jag hoppas att du får både styrka, tillit, många kramar och glädjebesked i din närmaste framtid ! Hoppas att allt ordnat sig till det bästa för er.

  Bamsekram till dig
  Anci

  SvaraRadera
 2. Åh fina underbara ni, jag förstår att ni tycker att det är sorgligt nu när er plan gick i stöpet. Troligtvis föds en ny plan som säkerligen är ännu bättre än den ni tidigare hade! Jag är så imponerad över er tillit o driftighet o mod att våga kasta er ut i det okända o jag är säker på att det kommer att ordna sig till det allra bästa för er. Tillit. Vågar man inget så vinner man inget!

  Varma kramar till er båda från Veronica ♡

  SvaraRadera
 3. Du kan behöva en styrkekram så jag skickar en härifrån norr & hoppas på det bästa för dig..

  Hälsningar Anna V

  SvaraRadera
 4. Jenny!
  Livets bjuder på oväntade vändningar hela tiden. Vi tvingas tänka om och tänka nytt.
  Efter en rejäl uppförsbacke planar det så småningom ut och är det inte så att det plötsligt går lite nerför? Vi torkar tårarna och upptäcker att vi har nog lite medvind igen..........
  Var rädd om Dej
  Annika

  SvaraRadera
 5. A big hug and a lot of sunshine!

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Usch, vilken prövning! Förstår att det blir tufft att börja om igen när ni hade en plan som gick i stöpet! Men...jag är övertygad om att det kommer hända nåt annat som blir minst lika bra! Kram

  SvaraRadera
 8. Men så trist att höra! :( Jag har hållit koll här och tänkte att du nu säkert kommer sprudlande glad tillbaka efter en flytt och ett nytt hem att inreda men ser att du inte alls är glad. :( Jag har ingen aning om vilken eran plan var men skickar kramar och hoppas att allt kommer lösa sig fort, enkelt och till det bättre.

  Kram Malin ♥

  SvaraRadera
 9. Kram till dig! Läs dagens? inlägg på Malin Berghagens blogg handlar om Nästan svart hon skrev så fint om det! Styrka och glädje till dig/er! Piafia

  SvaraRadera
 10. Hej! Känner så väl igen mig i det du skriver, precis samma frågeställningar hade jag för två år sedan då vi sålde vårt hus och vi inte visste vart vi skulle bo, hur det skulle blir osv. Men det blev jättebra och jag hoppas och tror att det blir det för er också. Många styrkekramar och massor av tålamod från Katarina

  SvaraRadera