lördag 19 oktober 2013

Det finns alltid ett ljus"Just because it´s black in the dark doesn´t mean there´s no color"

De orden säger en hel del. Därför blev jag inte förvånad när jag hörde dem i Laleh´s senaste låt. Det finns alltid ett ljus någonstans i vårt liv, hur än mörkt det råkar vara. Det finns alltid något som sätter färg på vårt liv, även när vi har det riktigt tungt.

Jag älskar Laleh. Hennes fantastiska förmåga att beröra med sin musik. Hennes kontakt med sin kreativitet på en riktigt hög nivå. För hon har verkligen direktkontakt. Att vara en sån kanal som hon är, är nog de flesta konstnärssjälars dröm. Det är min dröm. Inte genom musik, men genom mitt sätt att kreera. Hon följer sin passion och guidas av den. Följer sin intuition. Det går det inte att ta miste på. Hon använder den för att hela tiden utvecklas. Hon inspirerar mig att också våga göra det. För egentligen finns det ingen annan väg att gå om man vill nå sin fulla potential.

Jag missade hennes konsert förra året när hon var i närheten av där jag bor. Det kan jag ångra än idag. Men det var nog inte meningen just då. Jag får min chans igen.

Idag ska jag ut i vårt vackra vinterlandskap och njuta av att solen skiner. Kanske blir det lite Laleh i öronen också. För att påminna mig själv. Follow your heart.

Ha en fin helg!

Kram
Jenny
7 kommentarer:

 1. Oj, har ni snö redan...? Burr vad kallt....men du kanske gillar snö =)
  Du har så vackert hemma hos dig, vilsamt på nåt sätt, och så skriver du så kloka ord, ville bara säga det =)
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den kom verkligen tidigt i år. Jag hade kunnat vara utan den till slutet på november om jag fick välja men nu ville den annat :) Lite julkänsla får man, det är kul :)
   TACK snälla du! Stor varm kram Jenny

   Radera
 2. Håller med dig, hon är jättebra, jag fick upp ögonen..eller öronen för henne då hon var med i programmet på TV, från Gotland...minns inte just nu vad det hette..Kraaam Anette

  SvaraRadera
 3. Hej! Visst är laleh jättebra! Så fint med böckerna i spets-snöret! Önskar dig en fin dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hon är inspirerande, precis som du!

  Ha en bra söndag, kram
  Jenny

  SvaraRadera
 5. Jag håller med Jennys kommentar ! Du inspirerar du också. Du skriver så bra.

  Kram
  Anci

  SvaraRadera