måndag 28 oktober 2013

Operation övervåningHej godingar!

Då var det måndag igen. En ny härlig vecka att sätta tänderna i :)

Helgen har varit bra, jag fick igång mig själv och började rodda i vår övervåning. Det har varit något som jag har väntat lite på, att idéerna skulle dyka upp, och att jag skulle komma på hur jag ville göra där uppe. Men, ibland behöver man bara sätta fart och göra något. Jag har nog skrivit förut att vi inte använder vår övervåning särskilt ofta. Eftersom det bara är jag och maken så blir det inte så. Vi har fullt tillräckligt med utrymme på entréplan. Ur Feng shui synpunkt är det inte så bra, man behöver ha rörelse i sin bostad för att det ska kännas bra.  Tanken var att jag ville göra lite mysigt där uppe så att vi "dras" dit.
Så, i helgen har maken släpat möbler igen ;) Jag har försökt skapa ett bibliotek i vår hall uppe, skapat lite nya texttavlor, och nu väntar de bara på att komma upp. Badrummet har fått sig ett annat skåp, och kontoret har fått lite om möblering också. En hel del grejor på gång, eller hur? :) Ingenting är riktigt färdigt men jag filar vidare. Sovrummet behöver en ny sänggavel också och jag skulle vilja "boa in mig" lite där. Vi får se vad som händer :) Jag är nöjd med starten i alla fall.

Idag blir det inget bildbevis, jag väntar med det, men en bild från köket får det bli. Ett rum jag gillar.

Ha en skön start på veckan!
Kram
Jenny

4 kommentarer:

 1. Åh, vad jag gillar din blogg ! Du har ett underbart vackert hem, det är intressant att höra Feng shui-tankar och så är du klok !!

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 2. Tack fina vän! Jag är så lyckligt lottad som har så fina läsare som du! KRAM Jenny

  SvaraRadera
 3. Åhh så spännande!! Ser verkligen fram emot att få följa fortsättningen av din förändring därhemma hos dig. =) Självklart kommer det att bli urmysigt precis som resten av ditt vackra hem. Härligt att kreativiteten har kommit tillbaka.

  Varm kram

  Veronica

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig tanke att göra övervåningen så att ni ska dras dit upp, jag är helt övertygad om att du fixar det galant! Här bor vi mest på övervåningen eftersom vi har vårt kök där, än så länge, bygger nytt nere nu. Detta pga att vi från början hyrde ut nedervåningen, sen har vissa rum aldrig gjorts i ordning och vissa använts som kontor och gästrum. Vill vara där nere mer, men oftast är vi ju i kök och tv-rum ... Kanske får göra tvärtom motför dig och locka ner oss ...

  Hoppas på att få se bilder från din övervåning sen, kram
  Jenny

  SvaraRadera