torsdag 10 oktober 2013

Lekfullt

En ny kreation i vår sal. 
En närbild på lampskärmen
Jag börjar känna igen mig själv igen. Den här hösten har varit en uppåtgående spiral för mig. Måendemässigt. Det finns inget skönare när man har en period bakom sig som känts mindre bra. Hösten är otroligt vacker och stärkande med sina vackra färger och bara en promenad ute kan göra att energin höjs till nya nivåer. Det är underbart. Jag vilar i det.
En sak som kommit tillbaka är min lust till skapande. Jag fick en idé till mig härom veckan att jag ville skapa en lampskärm som gav ett mjukt intryck till mitt annars lite stramare rum. Så jag släpade fram en gammal lampskärm som vi inte använde och köpte några virkade dukar i olika storlekar och spraylimmade fast dem på skärmen. Jättesnabbt gick det! Jag älskar resultatet. Jag fick fram den där känslan som jag ville ha och jag gillar färgskiftningarna mellan de olika vita tonerna. Det är det som gör hela skärmen. Det var så roligt att jag hade kunnat göra fler, men då blir det ju lite trist kanske :) En taklampa kanske? :) Åhhh, nya idéer kommer hela tiden! *skratt*
Jag har börjat skriva en ny lista på saker jag vill göra när idéerna äntligen strömmar fram igen. En ny sänggavel så högt på tur!
Vi får se. Rom byggdes inte på en dag sägs det ju ;)

Nu ska jag ta och höja stereon och spela Celine Dion. I´m alive. För det är äntligen så det känns.

Ha en fin dag!
Kram3 kommentarer:

 1. Hej Jenny!
  Vilken kul idé med lampskärmen och den passar väl in i ert hem! Ja, hösten är underbar! Jag njuter av alla färger och den klara luften. Hösten är lugnets tid. Jag försöker göra som naturen själv - skala av och leva ett lugnare tempo. Nu ska det bli en stilla kvällspromenad här och jag ska plocka lite löv som jag sedan lägger i en korg med belysning. Så fint på kvällen.
  Må gott!
  Hälsningar/Gunilla

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att din skapar lust har kommit tillbaka, och att du mår bra !! Härligt.Jag minns då vår butik var tvungen att stängas, 2009, det var ett tungt år för mig, min mamma fick även cancer det året..all min skaparlust försvann, och det kändes som om den aldrig skulle komma tillbaka, men det gjorde den sakta men säkert, och allting ordnande sig, min mamma mår bra idag och det är ju det viktigaste..Kraaam Anette

  SvaraRadera
 3. Skärmen blev verkligen fin!!
  Härligt att positiv energi har återvänt till ditt liv, efter regn kommer sol...
  Själv har jag haft en period när all min energi har gått åt till att göra bra ifrån mig på jobbet, lyckas & prestera klanderfritt.
  Jag bestämde mig för 1 kämpigt år när jag tackade ja till en utmanande tjänst men nu har 1,5 år passerat och jag kämpar fortfarande men har kommit till insikt och börjar mer & mer "känna igen mig själv" med att njuta av fritiden & familjen :)
  Trevlig helg Jenny!
  Kram från Anna V

  SvaraRadera