fredag 11 oktober 2013

Du vet

Ord som påminner.

Den här fredagen vill jag påminna om det viktigaste instrument vi har. Att vi redan vet. Jag kanske tjatar om det just nu, men det gör jag gärna, eftersom det är så otroligt viktigt. Tro inte att någon annan vet bättre än just du, när det gäller dig själv och din kropp. Om du verkligen lyssnar, med känslan, så får du de svar du behöver. Alltid. Det är kanske inte alltid så kul, för svaren kommer ganska direkt när man ställer sig frågan, och är inte alltid det svar man vill ha eller orkar höra, men du får det svar som är sant för just dig och det finns ingen anledning alls att tvivla på det.

När du börjar kommunicera på det sättet med dig själv, får du en helt annan upplevelse av vart du ska, varför du är här, och du får en tillit till att du har guidning när du än behöver det. Du kan helt enkelt inte hamna fel om du följer intuitionen. För mig har det givit ett lugn som jag aldrig haft förut. Ett lugn som säger att allt är precis som det ska.

Ha en underbar helg!
Kram
Jenny


4 kommentarer:

 1. Kloka ord från dig. Trevlig helg!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Kloka och sanna ord.... och så bra du mår bättre, hösten är ljuvlig!!! Och ert rum, smärtsamt vackert!!!! Läcker lampskärm också!!!! ha en fin njutbar helg!!!

  SvaraRadera
 3. Härligt att du mår bra igen. Ser att du också går igenom Den magiska gnistan. Jag läser ett stycke, stannar upp och tar in, läser det igen.
  Önskar dig en fortsatt fin helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Du är både klok och kreativ !!
  Ha en underbar söndag.

  Kram
  Anci

  SvaraRadera