fredag 27 december 2013

Gammal nyårsdukning
Jag har gått igenom mina gamla bilder. Sorterat och tänkt tillbaka. Man glömmer så fort vad man har gjort genom åren. Mycket kanske man vill glömma också, men en del saker är roliga att se. Till exempel tittade jag på julbilder från 2008 och mycket har hänt här hemma sedan dess :)
Jag hittade mina nyårsbilder som jag tog det året och jag blev sugen att göra den dukningen igen. Jag minns lyckan av att få tag på syrenkvistar det året, vilket var väldigt svårt just då, i vår lilla stad.
Det här var också precis när jag köpte min första systemkamera, som jag älskat och använt i så många år. Still going strong! Den har verkligen givit mig så mycket.

Ja, som ni märker, det närmar sig nyår och då brukar jag summera. Summera, för att ta med mig vad som varit bra och lämna det som varit dåligt. Men det får bli en annan dag. Nu behöver jag läsa, läsa, läsa. Och vila. Jäkla förkylning.

Ha en fin dag!
KRAM
Jenny

6 kommentarer:

 1. Jättefin dukning Jenny!! Visst är det roligt att titta tillbaka och minnas ibland.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Men åh, tulpaner och syrener, så himla vackert! Och till nyår, fantastiskt! Visst är det härligt med gamla bilder, vissa betyder så mycket. Tror jag ska dra fram alla gamla fotoalbum idag och sitta och minnas.

  Kram,
  Jenny

  Ps. Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Så vackert! De vinglasen har jag också! Tycker så himla mycket om dem! Jag tycker om att det händer något, men fortfarande är väldigt enkelt! Så stilrent med bara den tunna tunna linjen i glaset!

  Gott slut på 2013 och Gott Nytt År - 2014!
  Många kramar!

  SvaraRadera
 4. Så väldigt fint!
  Det jag tycker om med nyårsafton är just den goda maten, att duka fint & känslan av nystart och att minnas det som är värt att minnas :)
  Hoppas att 2014 bjuder mycket kärlek, överraskningar, välmående och roliga upptåg...

  Kram från Anna V

  SvaraRadera
 5. Superfint dukat! Älskar hyacinter och syrener..de liknar verkligen varann! Man kan alltid önska att de tagit hem lite syrener i år! ..men jag funderar på att kolla om man börjat rea ut hyacinterna..då ska jag köpa mig ett gäng och göra grupper av dom! :)
  Usch så trist med förkylning! Hoppas du är piggare snart! Jag ska ta en promenad medan det är ljust tänkte jag men det börjar redan mörkna...solen var ju framme men nu blev det mulet och mörkt redan kl. 11 på förmiddan..måste ut en sväng i alla fall! Krya på dig! Kram

  SvaraRadera
 6. Åh! så underbara kort..
  önskar dig Gott Nytt År
  kram wivi

  SvaraRadera