onsdag 4 december 2013

Oväntat men ändå väntat

 I fönstret.

Jag måste erkänna. Jag är förvånad. Förvånad över att omtalade Kevin Walker står i Idolfinal på fredag. Han har verkligen haft en tuff resa, där prestationerna varierat från katastrof till godkänt. Så låter i alla fall bedömningen om vi ska lyssna på juryns kommentarer. Vecka efter vecka har de sågat det ena och det andra hos honom, medan han på ett imponerande sätt svalt det och gått vidare. Att få så massiv kritik är inte kul och att då ändå inte skydda sig utan ta till sig för att bli bättre visar på styrka. Men folkets hjärta har han fått genom att vara sig själv. Vara på jorden. Vara ödmjuk inför att han kanske ännu inte är perfekt inom det han gör men vill visa att han alltid gör sitt bästa.
Jag tror att vi alla har, eller har haft, en sån dröm någon gång. Att få göra något speciellt som vi vet att vi inte är fullärda inom, och hoppats av hela vårt hjärta att det vi gör ändå ska räcka till. Räcka till för att få utmanas. Räcka till för att få utvecklas. Räcka till för att få en chans.
Min favorit i idol har redan åkt ut. Och jag tror inte det gör något. Jag känner mig ändå glad i hjärtat att livet kan överraska och att någon som inte förväntar sig framgång, ändå kan få det. Jag inser hur viktigt det är att ha sina drömmar. Och försöka gå mot dem, trots allt, hur än mörkt det kan kännas ibland.
Vi får se vad som händer på fredag. Jag vågar inte skriva under på att Kevin inte tar hem hela alltet. Det vore oväntat, men ändå väntat. Som livet på något sätt.

Kram
Jenny9 kommentarer:

 1. Hei hei Jenny:)
  Så vakker blogg du har
  jeg glede meg til å følle deg
  klem Eli:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Eli! Vad kul att du vill följa mig här. Varmt välkommen! Kram Jenny

   Radera
 2. Amei conhecer o seu blog,achei maravilhoso.Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig, jag har haft en känsla för honom hela tiden, kritiken har haglat men jag har tyckt om honom hela tiden..jag hoppas faktiskt att han vinner, han har utstrålning så det smäller om det, och det kommer man långt med !! Kraaam Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ska verkligen bli spännande att se! Kram Jenny

   Radera
 4. Först av allt, jag önskar att jag kunde hjälpa dig med fotouppdrag ! Hoppas att någon annan kan. Din blogg är så fin. Jag älskar dina bilder och de fina tankarna du förmedlar. Tack !

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK fina vän! Det värmer verkligen i mitt hjärta att du skriver så. TACK! Kram Jenny

   Radera
 5. Jaa det är häftigt och man vet aldrig vad saker leder till! Kevin är en sån go kille, han verkar verkligen alltid vara sig själv! Det gillar jag! ...och han visar att saker är möjliga även för oss andra ute i världen! :)
  kram

  SvaraRadera