tisdag 27 maj 2014

Entréhall Entréhall med kapprum och vackert räcke.

Idag tänkte jag visa några bilder från huset igen. Jag fortsätter i entréhallen, där jag började häromdagen. Det ni ser idag är husets vackra trapp, ett smycke som förra ägarna höll på att ta bort på 60-talet. Ve och fasa! Tack och lov blev den kvar. På bild två ser ni hallen sett från trapphållet (där byrån står). Här ser man in i salen och känner rymden i huset. Sist men inte minst visar jag idag kapprummet. Så otroligt praktiskt ett kapprum är! Som Feng shui konsult kan jag bara säga hurra för den lösningen. Inga jackor som proppar igen entrén och massor av jackförvaring även i andra änden på kapprummet. I LOVE! Välkommen in!

Ha en riktig fin tisdag!

Kram
Jenny

10 kommentarer:

 1. Åhh ni har så fiiint Jenny!! Alltid smakfullt o stilsäkert. Inspirerande till tusen är ert fantastiska hem. Idag bjuder du på andra bildvinklar än tidigare också som gör det hela ännu mer intressant.

  Jag har följt dig i flera år här på din fina blogg men tror inte att du har visat typ vilken planlösning ni har? Eller har jag missat det kanske?! Tack vare dig så har jag själv blivit intresserad av Feng shui och då är det ju spännande med vilken planlösning man har o hur rummen ligger i förhållande till baguan. Vore kul om du visar det nån gång!

  Ser fram emot att få fortsätta följa med på en rundvandring hemma hos er!! =)

  Varm kramsing

  Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jag visade nog en planlösning på min gamla blogg men aldrig på den här. Får försöka leta reda på den kanske :) Kul att du blivit intresserad av Feng shui! Det är en fantastisk lära som man lär sig något nytt om hela tiden. Kram Jenny

   Radera
 2. Underbart! Ni har såå vackert hem! Kul att få se nya vinklar som jag tror att du inte visat förut! Jättefint! Det är verkligen rymd där och rofyllt! :) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Ja, man visar ju lätt samma vinklar hela tiden när man bloggar. Ibland får man tänka nytt :) Kram Jenny

   Radera
 3. Vilket underbart hus du verkar bo i och vad vackert du har det i alla rum, när man tittar på bilderna så känner man ett lugn sprida sig.
  Ha en fin Tisdag
  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Det värmer i hjärtat att läsa det :) Kram Jenny

   Radera
 4. Bara älskar ert hem, din stil och smak. Det var extra roligt att få se lite nya vinklar och vrår. Jag tycker också det är roligt ned planlösningar.
  Läste ditt inlägg på mors dag och blir så ledsen för din skull, inte rättvist någonstans vad ni ska behöva slita med. Många styrkekramar till dig!
  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! <3 Kommer nog några fler såna snart :) Jag har inte visat hela mitt hem förut. Tack! Kram Jenny

   Radera
 5. Helt fantastiskt vackert! Du har en enorm känsla för stil och inredning. :)

  SvaraRadera