måndag 12 maj 2014

Några utvaldaNågra gamla bilder från vår trädgård.

Idag tänkte jag bjuda er på lite gamla bilder från vår trädgård. Man glömmer liksom bort att det kan blomma så mycket när det är sommar. Hur vacker sommaren är. En hel del har ändrats med åren i vår trädgård och det är det lika spännande varje gång att se hur allt växt fram. Jag gillar blandningen mellan vilt och kontrollerat. Det ger mig ett lugn och en frihet. Som vi måste få vara. Som jag måste få vara.
Ha en fin kväll!
Kram
Jenny

6 kommentarer:

 1. Så mysigt att jag dånar! Älskar själv trädgård. Mitt motto är perenner och det oväntade. Ser att du har fullt av både och. Fint fint fint! Blir sugen på att visa lite från min med :-)

  Må fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta! :) Visst är det fantastiskt med trädgårdar! Det finns så fantastiska möjligheter att skapa. Älskar det! Visa gärna din mer! Kram Jenny

   Radera
 2. Såå underbara trädgårdsbilder! Ni är såå duktiga! Nu längtar man till grönska och blomning och sitta ute och njuta! Er trädgård är ju fantastisk! Bild nr 6 känner jag inte igen sen tidigare! Så fint med stenarna där och pallkragelådorna.. är det lock på?! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack <3 Ja, eller hur?! Snart kommer ryssvärmen, då får vi lite försmak :) Vi hade så de första åren efter vi gjort om där, jag tänkte mig ett mysigt odlingsområde, men det blev för mörkt. Nu har vi odlingslådorna i rundeln där det är lite soligare. Jag brukar lägga fönster över så att odlingarna får lite varmare. Kram!

   Radera
 3. Du har det lika fint ute som inne!
  Hoppas nu solen skiner på dig under helgen här!

  Varma kramar!

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar trädgård :)
  Kram Maria

  SvaraRadera