fredag 27 juni 2014

Äntligen helg!

 Underbar låt från Sam Smith.

Hej vänner!

Äntligen har vi helg. Jag l ä n g t a r. Vilken vecka vi har haft. Jag känner mig väldigt trött både i huvud och kropp. Lite sol, värme och saltvatten hade suttit helt rätt nu.

Jag ser fram emot lite ledighet, att bara få vara. Få landa. Rensa huvud och tanke. Sitta på en auktion och njuta. Lapa sol och ta ett kallt dopp. Få svaren för allting att komma till mig. För om sanningen ska fram så är det inte lätt det här. Den här försäljningen är känslosam för mig. Vi har ingen aning om hur livet blir egentligen. Och självklart finns rädslan där att allt blir skit. Man vet ju aldrig sånt när man gör förändringar. Min tidigare erfarenhet av stora förändringar har dock egentligen redan bevisat motsatsen. För det är precis dem som fått livet att bli så bra. Faktum är att det är dem som varit helt avgörande för att det skulle bli bra. Så jag är ganska säker på att vägen är rätt. Men man vill någonstans få en garanti. Och det får man aldrig. Det är ju där som modet måste gå in. Det kanske är det som är mod? Att man gör en sak fastän man är rädd och vet att insatsen är stor.

Nu ska jag ladda energi den här helgen och ta nya tag inför nästa vecka. 

Allt är som det ska vara. Jag lutar mig tillbaka i den tanken. Och det viktigaste är att vi har varandra.

Ha en fin helg.

Kram
Jenny

2 kommentarer:

 1. Jaa...ledighet nu tack! :) ...men snart så!...tur det är helg i alla fall! :) Ja, faktiskt är det ju så när man kastar sig ut och släpper taget det händer nåt oförutsett som blir bra! Tänker på när jag sa upp mig från ett fast jobb första gången hur det löste sig bra då och andra gången jag gjorde det utan planer så gick det bara nån vecka så blev jag erbjuden jobb! Sånt är såå häftigt! Plötsligt händer det! :) Man borde göra sånt oftare men man blir ju bekväm och som du säger..man vill gärna ha garantier! Ska bli så spännande att höra vad som händer för er framöver! Det kommer säkerligen att lösa sig! :) Önskar att du hade varit på Margarets föredrag om att följa sitt hjärta för längesen! Såå spännande att lyssna på! :)
  Ha en riktigt fin och vilsam helg! Kram :)

  SvaraRadera
 2. En klok kvinna kanaliserade mig häromdagen och berättade för mig att jag behöver bli modigare för att hitta min rätta väg, väl framme såg hon att jag skrattade väldigt gott och hade väldigt roligt i jobb sammanhang.
  Hon sa till mig att jag krympte min egen värld mer & mer och det är just så det känns sen en tid att jag liksom fastnat och gör det jag alltid gjort för att jag är bekväm med det.
  Det var ett intressant samtal som återspeglade exakt vad en annan kvinna berättat för mig i vintras vad gäller att fokusera mer på mig själv för att hitta balans...och inte vara rädd för förändring.
  Jag tycker själv att jag varit modig sista åren men fick veta att den förändringen inte var för MIN egen skull och därför fann jag ingen balans i det, vilket hon hade helt rätt i.
  Jag är övertygad om att vi hittar rätt väg bara vi har modet och vågar välja en annan stig emellanåt...
  Lycka till med allt som händer runtomkring er med husförsäljning och annat!

  Kram från Anna V  SvaraRadera